KezdőlapCímlapVágó István elárulta, visszatér-e a képernyőre

Vágó István elárulta, visszatér-e a képernyőre

Az RTL 25. születésnapja alkalmából a Reggeli vendége volt a csatorna legendás műsorvezetője, Vágó István. A Legyen Ön is milliomos! című kvízműsor egykori házigazdája többek között elárulta azt is, van-e esély arra, hogy visszatér még a képernyőre.

Vágó István a beszélgetés során felidézte tévés pályafutása egyik legkínosabb átverését.

Azt hittem, hogy felrobbanok, amikor számmisztikával próbálta kitalálni a hölgy a megoldást
– emlékezett vissza az ominózus pillanatokra a szkepticizmusáról híres Vágó István, amikor a Kész átverés című műsor stábja őt is megtalálta és egy olyan hölgyet ültettek be a székbe, aki a válaszokat számmisztika segítségével mondta meg, sikeresen. Tette mindezt a műsorvezető legnagyobb megdöbbenésére.

A múltidéző beszélgetés jó hangulatban zajlott, olyannyira, hogy Vágó István a Reggeli kulisszái mögött még a műsorban szintén vendégeskedő Béres Anettel is találkozott egy szelfi erejéig, akivel egy közös éjszakát töltöttek el a ValóVilág villájában még 2003-ban, ugyanis István abban az évadban okította Shakespeare-darabra a villalakókat, amikor Anett a villában volt.

A Reggeli műsorvezetői egy ponton megkérdezték Vágó Istvánt, hogy visszatérne-e még a képernyőre, amire azt válaszolta:

Tudomásul veszem, hogy már elmúltam 60 éves, immáron 13 éve. Szerintem a magyar tévénézőknek nincs már szükségük idősebb arcokra – idézte az RTL.hu a műsorvezető szavait, aki nem bánja, hogy már nem tévézik, hiszen mostanában leginkább ötéves unokájával van elfoglalva, akinek kérdéseire most ő válaszol.