2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Vadonatúj tehetségkutatóval robbant az RTL Klub

Vadonatúj tehetségkutatóval robbant az RTL Klub

Az RTL egy teljesen új tehetségkutatót indít a sokak által követett műsor helyett.

Az Álarcos énekes 2020 óta sorozatban három évadon keresztül volt látható az RTL Klub műsorán, ám miután az első és a második széria is hatalmas népszerűségnek örvendett, a harmadik nekifutás már egyáltalán nem hozott olyan kiemelkedő számokat.

A csatorna vezetősége talán éppen ezért úgy döntött, hogy némi vérfrissítésre van szükség és egy ideig jegelik a titokzatos jelmezekbe bújt előadók újabb kalandjait, akiktől egy újabb szuperprodukció veszi át a stafétát.

“Az Álarcos énekes idén nem kerül képernyőre, de ez nem jelenti azt, hogy örökre elköszönnénk tőle. Természetesen a nézők nem maradnak látványos showműsor nélkül. A világszerte nagysikerű Game of Talents még idén Magyarországra érkezik, a formátum először az RTL Klubon lesz látható, Tehetség első látásra címmel. Az új szuperprodukcióban egyszerre van jelen a showműsorok szemkápráztató látványa és a game show izgalma. Elképesztő tehetségek mutathatják meg magukat, miközben a stúdióban is óriási a tét. A műsor minden korosztály számára vonzerővel bír, mivel a néző együtt teheti próbára a megérzéseit a játékosokkal a látványos produkciók feszültséggel és meglepetéssel teli közegében. Hamarosan pedig elindul a jelentkezés a showműsorba” – nyilatkozta a SorozatWiki megkeresésére az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs igazgatósága.