KezdőlapCímlapŰzött vadnak érzi magát Galambos Lajcsi, aki nem vonult be ma a...

Űzött vadnak érzi magát Galambos Lajcsi, aki nem vonult be ma a börtönbe

Csak a Blikknek szólal meg Galambos Lajcsi! A lap elérte a mulatós sztárt, akinek a hírek szerint ma kellene bevonulnia a börtönbe. Az ország trombitása állítja: minden kötelezettséget, rá vonatkozó bírósági határozatot maradéktalanul betart.

Ma reggel hiába várakozott több újság és tévécsatorna munkatársa is a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet előtt, Galambos Lajos csak nem akart megérkezni, hogy az áramlopás miatt kiszabott 3 év 6 hónapos büntetését megkezdje. Noha korábban hivatalosan senki sem erősítette meg, hogy valóban február 15-én kell Kecskeméten börtönbe vonulnia, mindenki készpénznek vette a hetek óta a sajtóban terjengő információkat.

Délben a Blikknek adott exkluzív nyilatkozatot.

  • Leszögezném rögtön az elején: a rám vonatkozó jogszabályokat, bírósági határozatokat maradéktalanul betartom, azok szellemében járok el. Az utóbbi időben több olyan információ is szárnyra kapott a sajtóban a börtönbevonulásom időpontjával és helyszínével kapcsolatban, amiket hivatalosan senki nem erősített meg. Tudom, hogy közszereplőként többet kell elviselnem, mint egy átlagembernek, de mostanra besokalltam. Úgy érzem magam, mint egy űzött vad – mondta a Blikknek Lajcsi. – A birtokomra katasztrófaturisták járnak, biztonsági szolgálatot kellett felfogadnom. Az utóbbi időben kaptam hideget-meleget, ezért úgy döntöttem, hogy a harcomat a bíróságon szeretném a továbbiakban megvívni, nem a nyilvánosság előtt. Eddig ott tettem és sokat tanultam belőle…

A trombitaművész a sok bántás mellett persze érzi a felé áradó szeretet és együttérzést is, amiért nem tud elég hálás lenni.

  • Sokat tanultam az elmúlt időszak megpróbáltatásaiból. Sok mindent kaptam, olyat is, amire nem voltam kíváncsi. De mindezek ellenére nem adom fel, folytatom a harcomat az igazamért!

Indirekt/Blikk