2023.12.09
Natália
Kezdőlap Címlap Üzenetet küldött halott fiának Berki Krisztián édesanyja

Üzenetet küldött halott fiának Berki Krisztián édesanyja

Berki Krisztán édesanyja még most sem tudja elhinni, hogy a fia nincs többé: úgy hiszi, az valahonnan figyel rá.

Egy évvel ezelőtt májusban érkezett a tragikus hír, hogy Berki Krisztiánt holtan találták a lakásában. Az izomceleb mindössze 41 éves volt, amikor váratlanul elhunyt, két kislányt hagyva maga után.

Édesanyja, Júlia a Hot! Magazinnak árulta el, hogy még egy évvel később is egyszerűen képtelen felfogni a fia halálát, úgy érzi, mintha tegnap történt volna a szörnyű tragédia.

– Még mindig várom, hogy hazajöjjön. Amikor valaki csönget, akaratlanul is abban reménykedem, hogy ő az. Éjszakánként pedig rengetegszer látom magam előtt, képtelen vagyok felfogni, hogy meghalt – nyilatkozta az édesanya.

Júlia folyton beszél a fiához, az évforduló alkalmából pedig természetesen ellátogatott Krisztián sírjához: elmondása szerint ott érzi magát a legközelebb hozzá.

– Most is elmondtam neki, hogy nagyon szeretem, hogy rettenetesen hiányzik, és hogy mindenkitől megvédtem volna. Ezeket nem mondtam neki, amikor még élt. Szerintem a fiam nem is tudta, milyen fontos volt nekem! Bármit megtettem volna érte! Remélem, bárhol is van most, megkapja ezeket az üzeneteket – mondta Berki Krisztán édesanyja.

Júlia asszony hisz abban, hogy Krisztián valahonnan figyel rá, ezért nagyon sokat beszél hozzá, szeretné, ha Krisztián tudná, hogy gondol rá. Erőt pedig az unokái adnak neki, a kilencéves Nati és a másfél éves Emma: úgy fogalmaz, nélkülük nem is bírta volna ki.

– Ez az első év rettentően nehéz volt. Fájdalmas volt először úgy megélnem a karácsonyt, Krisztián születésnapját vagy éppen anyák napját, hogy ő már nincs. Tudom, hogy ezzel az érzéssel most már örökre együtt kell élnem, de remélem, idővel könnyebb lesz – tette hozzá Júlia.