KezdőlapCímlapÚjra kórházba került a sztrókja után Révész Sándor

Újra kórházba került a sztrókja után Révész Sándor

Újra kórházban küzd a felépüléséért Révész Sándor! Sokan aggódnak a Piramis legendás énekeséért, aki még március közepén egy hévízi szállodában kapott sztrókot.

Hatalmas csatát vív a gyógyulásáért, hiszen azóta is azért küzd, hogy a mozgásával ne legyen probléma. Hónapok óta nem adott hírt magáról, ám most lapunknak elmondta, ismét be kellett feküdnie a szegedi klinikára, mert újra orvosi kezelésre szorul.

– Egyelőre nem szeretnék hosszabban nyilatkozni. Annyit azért elmondok, hogy Szegeden vagyok éppen – immáron másodszor –, ahol két hétig boldogan és felettébb tevékenyen töltöm épülésem idejét a Szent Vincent Rehabilitációs Központban. Itt szeretetre méltó, felkészült szakemberek, professzio­nális segédeszköz-állomány és egy minden igényt kielégítő szálloda áll rendelkezésére a gyógyulni vágyó magamfajtáknak – számolt be a Blikknek Révész Sándor, aki elárulta, az intézményben a kezelések mellett szabadidejében örömmel idézi fel nyári emlékeit.

– Gyönyörű nyári élményekkel gazdagabban múlatom itt éppen az időt, amelyek legemlé­kezetesebbike az augusztusban Ausztriában töltött kilenc nap, amelynek során többnyire a Grossglockner fenséges vidékén voltunk a leányommal, Ráhellel és Gyöngyi barátommal.

A 69 éves énekes kitartóan és türelmesen küzd azért, hogy újból olyan formában legyen, mint a sztrókja előtt. Nem gyerekjáték ez, hiszen alaposan ráijesztett a sors. Akkor ugyanis a kórházban három napra teljesen lebénult a jobb oldala, és azóta is csak korlátozottan tudja a kezét és a lábát használni. Ő azonban nem adja fel, szorgalmasan végzi a gyógytornát, illetve minden olyan egyéb dolgot, ami segít a felépülésében.

Rögös a gyógyulás útja számára, hiszen július közepén egyszer már be kellett feküdnie a szegedi klinikára.

– Ezeket a sorokat a szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központból írom Nektek, ahol rehabilitációm immáron második hetét töltöm, folytatva a harcot, komoly szakmai irányítás alatt napi 6-7 órában dolgozva a felépülésemen – írta az énekes, akit akkor egy különleges robottechnikával kezeltek azért, hogy újra gond nélkül tudjon járni. A kezelés után pedig abban bízott, hogy az otthonában megfelelő tempóban tudja majd folytatni a felépülést.

Most újra a szakemberek segítségére volt szüksége, de mindenki abban reménykedik, hogy hamarosan hazatérhet, és ismét ott folytathatja majd a rehabilitá­ciót a Kölyöknek becézett örökifjú rocker.

Indirekt/Blikk