2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Újra kell tanulnia járni VV Anettnek

Újra kell tanulnia járni VV Anettnek

Három héttel a bizarr, vokányi erdőben tartott misztikus teaszeánsz után még mindig a kórházban van VV Anett, aki hősiesen küzd azért, hogy minél hamarabb teljesen felgyógyuljon. Súlyos sérülései, szilánkos bokatörése után újra kell tanulnia a járást. Hosszú az út még a teljes felépülésig számára, de mindent megtesz, hogy minél előbb rendbe jöjjön.

Béres Anett számára hatalmas lépés lehet ez a szó szoros értelmében, hiszen sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az orvosok egy több mint hatórás operációval tudták csak megmenteni az életét. Mint arról korábban már beszámoltunk, a ValóVilág egykori játékosa egy misztikus teaszeánszon vett részt, ahol egy úgynevezett ayahuasca nevű növényből készült főzetet fogyasztott, majd bódult állapotban a közeli erdőbe menekült, végül pedig több kilométerre, egy kapálni induló férfi talált rá egy siklósi szőlősben életveszélyes állapotban: eltört a lába, a bordája, a csont a tüdejét is átszúrta, illetve két csigolyája sérült.

A pécsi klinikára szállították, ahol az orvosok több mint hatórás életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Béres Anett azóta a gyógyulás útjára lépett, de vélhetően hetekig kórházban kell még maradnia, sőt, minden bizonnyal utána is szüksége lesz majd rehabilitációra.

– Sajnos, a teljes felépülése nagyon hosszadalmas lesz, az orvosok szerint akár egy évig is eltarthat, de jó esélye van arra, hogy maradandó károsodás nélkül megússza az esetet – mesélte korábban a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor. Keresték Anettet is, hogy megtudják, jelenleg hogy érzi magát, de nem érték el telefonon. Közösségi oldalán egy hosszabb bejegyzésben köszönte meg korábban a rengeteg üzenetet, valamint elárulta, még kórházban fekszik, de már az utolsó műtéten is túl van. Emellett arról is beszélt, hogy óriási a szerencséje, ugyanis úgy tűnik, nem lesz maradandó sérülése.