2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Újabb súlyos sérülést szenvedett Schmuck Andor

Újabb súlyos sérülést szenvedett Schmuck Andor

Alig egy hónapon belül két súlyos balesetet is szenvedett Schmuck Andor: pár hete szilánkosra tört karját műtötték több órán keresztül, most pedig a lábát érte szerencsétlen sérülés.

Kevesebb mint egy hónapja számolt be arról a Blikk, hogy a politikus a Szent István-bazilikánál sétált, amikor komolyan megsérült. Akkor egy szerencsétlen esés következtében tört szilánkosra a karja, valamint a fejét és a lábát is beütötte. Két és fél órán keresztül operálták, a kulcscsontját pedig titánlemezekkel rögzítették.

Úgy tűnik azonban, hogy a balszerencsés időszak nem ért ennyivel véget: Andor még fel sem gyógyult teljesen a korábbi balesete után, máris újabb komoly sérülést szenvedett. Ezúttal egy élelmiszerboltban történt a baj.

„Bár a fájó karom miatt nem tudok cipekedni, bementem a közeli boltba, hogy vegyek pár dolgot. Egy nagyon kedves hölgy épp rendezgette a polcokon az árukat, egy nagy karton cukormentes kóla volt a kezében. Hatszor két liter, ami akárhogy számoljuk, tizenkét kiló.

A hölgy nagyon megörült nekem, s annyira meglepődött, hogy a teljes zsugor kólát a lábamra ejtette. Teljesen szétzúzta a nagy lábujjamat.

Mondhatni, a teljes jobb oldalam tönkrement, a lábam miatt most egy speciális cipőt kell hordanom, és csak bottal tudok járni, különben felborulnék, mint egy bili. Nem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a pechszériát, de nagyon bízom benne, hogy hamarosan véget ér” – nyilatkozta a Ripostnak Schmuck Andor.