2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Újabb műtéten esett át Béres Anett

Újabb műtéten esett át Béres Anett

Béres Anett szeretne még gyereket, gerincműtétje után egyből feltetet a kérdést, hogy a jövőben szülhet-e.

Ahogy arról a Blikk is részletesen beszámolt, Béres Anett tavaly nyáron vett részt egy Ayahuasca-teaszeánszon, amelynek végül rossz vége lett. A ruhátlan valóságshow-szereplőre egy szőlőültetvényen talált rá egy idősebb férfi, borzasztó állapotban.

Anett hetekig volt kórházban, az orvosok nemrég a kötelező 12 hónapnál hamarabb kivették a csavarjait, így újabb műtéten kellett átesnie.

A tavalyi nyarat a kórházban töltöttem, az ideire viszont vannak apró terveim. Szeretnék strandra menni, a Balatonra, vágyom arra is, hogy újra biciklizhessek. Másodjára vágtak fel ugyanott, de nem zavar az a három darab 15 centis heg, mert az életemet mentették meg, simán felveszem a bikinit- nyilatkozta a Hot! magazinnak Béres Anett.

A műtét után pedig egy fontos kérdést is feltett az orvosoknak, ugyanis félt, hogy a gerincműtét után nem lehet gyereke a jövőben.

  • Azt kérdeztem az orvosoktól, hogy a gerincműtét után lehet-e még gyerekem. Szerencsére igen, a szülést nem befolyásolja, de amit a sors nekem szánt, az lesz. Naponta húszan írnak, de eddig nem éreztem, hogy készen állnék rá, hogy fűzőben menjek randizni- tette hozzá Anett.