KezdőlapCímlapÚjabb milliárdos feleség válik, most Yvonne Dederick dobta be a törölközőt

Újabb milliárdos feleség válik, most Yvonne Dederick dobta be a törölközőt

Vasvári Vivien után után most Yvonne Dederick is szabadságra vágyik. A háromgyermekes luxusfeleség 20 év együttélés után inkább az egyellétet választotta.

Úgy tűnik, a milliárdos feleségek élete sem fenékig tejfel. Pedig a róluk szóló tévéműsorban minden annyira szép és rózsaszínű volt. Persze, azért azért lehetett sejteni, hogy a hétköznapok valósága kevésbé színes, mégis sokan irigyelték a gazdag nők életét. Yvonne Dederick házassága állítólag egy éve romlott meg. Az egykori luxusfeleség a Story magazinnak mesélt a válás okairól.

fotók: Facebook/Instagram

Nagyon sok feszültség volt már a levegőben. Nem veszekedések miatt, mert azok nem voltak, szimplán csak amiatt, hogy munka után nem igazán vágytunk haza, a másik lénye már nem inspirált minket. Én sokkal művészibb lélek vagyok Davidnél, mindig is az voltam, és az ebből fakadó különbség pedig túl nagyra nőtt.”

Yvonne elárulta azt is, kulturáltan zajlik a válás és egyelőre nem gondolkodik új párkapcsolaton.

Most üzleti dolgokkal foglalkozom, írom a könyvem, és hamarosan elkezdek tanulni egy franciaországi egyetemen. Élvezem, hogy önmagamra találtam, és nem sürgetem, hogy új párom legyen.”