2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Újabb amerikai sztárbanda üzent Kóbor Jánosnak

Újabb amerikai sztárbanda üzent Kóbor Jánosnak

Futótűzként terjed a világban, hogy Kóbor János élet-halál harcot vív immár hetek óta. A zenésztársadalom tagjai nem csak itthon, hanem külföldön is szorítanak az Omega legendás énekesének. Most például a kultikus New York-i banda, a Dream Theater tagjai üzentek.

Bogdan Gomilko többször is telefonált. A világhírű zenei menedzser aggódik, amit el is mondott a barátjának, Trunkos Andrásnak. A téma természetesen Kóbor János állapota volt. Az Omega frontemberéé, aki miatt imádkozhatunk. S ez már nem afféle költői túlzás: a mindennapok része. A rajongók félve lesik, nézik, böngészik a híreket kedvencük állapota miatt. S ezek a bizonyos hírek még vékonyka búvópatak módjára sem csordogálnak a hírzárlat miatt.

A nyugalom a legfontosabb. Ezt akarja és kívánja a családja mindenkitől, ám a XXI. század szélvészgyors világában már lehetetlenség megakadályozni a találgatásokat, az ilyen-olyan információk áramlását. Ami tény: Kóbor Jánost hetek óta kórházban ápolják, immár a városmajori szívklinikán tartják őt mélyaltatásban. S mindenki azért könyörög, hogy innen is legyen visszaút.

Visszaút – az életbe, a színpadra.

Léna, a legendás zenész gyönyörű kislánya borzalmas napokat élhet át. De ahogy mondják: erős és bátor lány, aki hisz abban, hogy az apja hamarosan újra vele, a családdal lesz. Addig is kettejük közös fotóit teszi ki időnként a közösségi térbe, mintegy üzenve édesapjának. De üzentek New Yorkból is. Bogdan Gomilkón keresztül a legendás, progresszív rockot játszó Dream Theater tagjai. Többször is dolgoztak és koncerteztek együtt az Omegával, ezt megannyi emlékezetes fotó is tanúsítja. A ma is hihetetlenül népszerű New York-i banda tagjait sokkolta a hír, miszerint Kóbor János élet és halál között. Bogdan Gomilkot kérték arra, hogy juttassa el Magyarországra a jókívánságaikat, a fohászukat, hogy barátjuk, zenésztársuk minél hamarabb legyen újra egészséges.

Indirekt/Blikk