KezdőlapCímlapÚj párja van Gallusz Nikinek - aki egy férfi

Új párja van Gallusz Nikinek – aki egy férfi

Gallusz Nikinek fájdalmas volt feldolgoznia, hogy zátonyra futott a kapcsolata egykori párjával, Laurával. Ám mára már továbblépett, sőt, ismerkedik is valakivel.

Gallusz Niki kapcsolata 13 év után ért véget Bártfai Laura fotográfussal, de az együtt eltöltött idő annyira összekovácsolta őket, hogy nehéz volt az elválás. A szakítás óta jó pár hónap eltelt, a sebek begyógyultak, mindketten élik az életüket, a továbbiakban pedig már barátként szeretnének részt venni egymás életében. A színésznő fontosnak tartotta leszögezni, hogy nem történt árulás vagy megcsalás, jó szívvel gondolnak egymásra.

Niki a szakításról most újabb részleteket árult el, azt is elmesélve, hogy újra nyitott a szíve.

„Egy gyerekkori érzelmi hiány mentén kapaszkodtunk össze, és a mai napig közel állunk egymáshoz. Számunkra az érzelmi intimitás volt fontos. Amikor elváltunk egymástól, mert az eltérő biológiai óránk teljesen ellehetetlenítette az együttélést – én bagoly vagyok, ő meg korán kelő típus, egymás idegeire mentünk –, még sokáig verejtékben úszva riadtam fel éjszakánként” – mesélte Niki.

De most már talán elmondhatom, hogy mindegyikünknek van egy másik csírázó kapcsolata. Nekem egy férfival. De az biztos, hogy pasiban is az érzékeny és intelligens típus jön be, aki nem azzal intéz el egy színházi előadást, hogy jó volt, csak a hangosítás kicsit gyenge, hanem alaposan kielemzi a látottakat. Nehéz engem tűzbe hozni, sokat kell velem beszélgetni, de nem vagyok jégkirálynő, ha felforrósodom, az sokáig kitart. Így vagyok a munkámmal is. Szenvedélyesen szeretem, amit csinálok – mondta Niki a Nők Lapjának.