2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Ügyvéd párja eljegyezte Mádai Vivient

Ügyvéd párja eljegyezte Mádai Vivient

A csinos műsorvezető tavaly vált el, de mióta közzétett több bejegyzést egy titokzatos idegenről elindultak a találgatások, hogy ki az új férfi az életében.

Vivien nem szereti kiteregetni a magánéletét a nyilvánosság elé, hisz sajnos többször is csalódnia kellett, ráadásul közszereplőként duplán rá szegeződik ilyenkor a figyelem.

Két házassága is tönkrement, egyik 2012-ben, majd tavaly bombaként robban a hír, miszerint fogorvos férjével, Zoltánnal külön utakon folytatják: úgy tűnt, hogy minden rendben van, bár a szülés utáni depresszió eleinte beárnyékolta a kapcsolatukat.

Nem csoda, hogy a műsorvezető fél arról beszélni, hogy jelenleg kivel alkot egy párt. Tavaly óta azonban megszaporodtak azok a bejegyzések, melyeken mindig csak egy nagyon picit mutat a rejtélyes idegenből valamint, mint például a lábát vagy a kezét. Ám azt elárulta, hogy februárban Rómában eljegyezték.

Mindenki kíváncsian figyelte, hogy Vivien mikor mesél új párjáról, ám a Bors kiderítette, hogy ki a titokzatos idegen. Egy nemzetközileg is elismert, igazán sármos ügyvédről van szó, aki korban remekül illik a műsorvezetőhöz, ugyanakkor nagyon fiatalos is. Ismerőseik szerint nagyon összeillenek, igazán hasonlít a személyiségük is. A napilap megírta, hogy egy munkatárs mutatta be őket egymásnak, a kémia pedig azonnal érzékelhető volt és a barátságból hamar szenvedélyes szerelem lett.