2020.06.07
Róbert
Kezdőlap Sport A világbajnok bunyós, Tyson Fury bevallotta, nem érdekli a pénz - VIDEÓ!

A világbajnok bunyós, Tyson Fury bevallotta, nem érdekli a pénz – VIDEÓ!

Amikor azt hihettük volna, hogy már semmivel sem lepheti meg a világot a WBC nehézsúlyú profi világbajnoka, akkor előlép a brit bunyós, és kijelenti, számára csak az a lényeg, hogy jól érezze magát a ringben.

A sokak által a jelenkor legjobb, de mindenképpen a legfigyelemreméltóbb profi ökölvívója, Tyson Fury már most készül arra, hogy 2020 decemberében harmadszor is ringbe lépjen a WBC világbajnoki övéért az amerikai Deontey Wilder ellen. A brit bunyós az első meccsükön elért döntetlent követően – a szakértők szerint már azt a meccset is megnyerte – másodszor már kiütötte a csak KO-királynak hívott ellenfelét. Kettejük csatáját végleg lezárhatja a decemberi ütközet. Mindenesetre Fury már elkezdte a hangolást az összecsapásra, és a 31 éves WBC világbajnok a Sky Sportsnak elmondta, ma már egyáltalán nem érdekli sem a pénz, sem pedig a hírnév.

“Negyvenéves koromig szeretnék bunyózni, és világbajnokként akarok visszavonulni. Számomra már nem a pénz és a hírnév számít, hanem az, hogy jól érezzem magam a ringben. Wilderrel felmosom a padlót megint, és utána jöhet a nagy álmom, hogy összecsapjak honfitársammal, Anthony Joshuával. Mivel nála van a másik három nagy szervezet, a WBA, a WBO és az IBF öve, őt kell megvernem, hogy a személyemben ismét brit bunyós legyen a királykategória abszolút világbajnoka. Én készen állok” – jelentette ki a Cigánykirálynak becézett bokszoló.

Itt nézhetik meg, amikor Fury megszerezte a vb-övet Wilder ellen. VIDEÓ!