2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Tragikusan fiatalon hunyt el a Vészhelyzet színésznője

Tragikusan fiatalon hunyt el a Vészhelyzet színésznője

A brazil születésű színésznő, Jossara Jinaro rákos megbetegedéssel küzdött, április 27-én vesztette életét.

Jossara Jinaro férje egy érzelmes Facebook-bejegyzésben osztotta meg, hogy felesége, a Vészhelyzet színésznője 48 éves korában életét vesztette. Jossara rákos megbetegedésben szenvedett, végül feladta a harcot.

Nagy fájdalommal jelentem be, hogy 2022. április 27-én elhunyt feleségem, Jossara Jinaro. Jossara bátran küzdött a rákkal, majd hazajött, hogy családja körülvegye. Jossara csodálatos feleség, anya, művész és barát volt. Neki volt a legszebb, legkedvesebb lelke, és nem fogadta el a nemet válasznak. Még az utolsó pillanataiban is harcolt. Most békében nyugszik, és örökké emlékezni fogunk rá. Nekem, Liamnek és Emrysnek nagyon fog hiányozni, bár tudjuk, hogy a szívünkben itt van, és minden lépésnél irányít minket- olvasható a férj bejegyzésében

A brazil származású Jossara Kolumbiában nőtt fel, mígnem az Egyesült Államokba költözött családjával. Mindössze 16 évesen kezdett el színészkedni, szerepelt az Amynek ítélve című filmben és látható volt a Vészhelyzetben Andrea Clemente nővért szerepében – írja a Mirror.