2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Tóth Andi üzent az örök károgóknak: "Lesz*phatnak!"

Tóth Andi üzent az örök károgóknak: “Lesz*phatnak!”

Az énekesnő nem tudja szó nélkül elengedni az őt érő támadásokat.

Tóth Andi az elmúlt években hazánk egyik legtöbbször emlegetett és legmegosztóbb előadójává vált. Sorozatszerepet vállalt, koncerteket adott, tarolt a Youtube-on, férfiak százait bolondította magába, valamint hatalmas sikert aratva megnyerte a Dancing with the Stars küzdelmet, ám mind ezek ellenére mégis akadnak olyanok, akik nem bírják elviselni egyedi stílusát.

Bár Andi elengedhetné füle mellett ezeket a támadásokat, közösségi oldalán rendszeresen küldi el melegebb éghajlatra kritikusait, akiknek meglehetősen formabontó újévi posztjában is tartogatott pár keresetlen szót.

“Na most, hogy mindenki posztolt már valami nyálas újévi fogadalmat, én jövök. 2021 nem hozott szerelmet, nem hozott se békét se nyugodt perceket. Ellenben mély pontokat, depressziót, alkoholt meg mindent de. Őszintén kezdtem már feladni és elfogadni, hogy itt sosem lesz nyugtom. Sem az emberektől, sem a sajtótól, de még a “barátaimtól” sem. Fogalmam sincs hogyan, de magam mögött hagytam mindezt, és csak magamra koncentráltam, ebből mi lett? Az év legsikeresebb dala, az egyik legsikeresebb műsor aranyérme, kibaszott tömött tárca, egészségesebb szervezet és ami a legfontosabb, egy erősebb, kiegyensúlyozottabb Andi. Hálás vagyok a Jóistennek, hogy magam mellett tudhatom ezt a két embert : Tóth Isti és Fejes Ada akik mellettem voltak a tavalyi év konkrétan minden napján. Így utólag köszi 2021.

Akik meg jönnek ide baszogatni a képeim alatt, hogy nem megérdemelt a fain autó vagy a több misis nyaralás, lesz.phatnak!

Legalább ilyen sikeres évet szeretnék idén is” – írta.