2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Tóth Andi tisztázta: ezért nem lépett fel a Strand Fesztiválon

Tóth Andi tisztázta: ezért nem lépett fel a Strand Fesztiválon

Tóth Andi őszintén beszélt arról, min is csúszott el valójában a Strand Fesztiválon való fellépése. Mint kiderült, nem csak a szervezők hibája volt, hogy az énekesnő nem adott koncertet, hanem a két menedzsment nem kommunikálta le megfelelően a részleteket. A közösségi oldalán reagált az elmaradt fellépésére.

Tóth Andi pár napja arról adott hírt a követői táborának, hogy hiába tűnhetett úgy, ő nem fog fellépni a Strand Fesztiválon. Mint mondta, eléggé lealacsonyítónak tartotta, hogy a szervezők ingyen akarták elhívni néhány dal erejéig, miközben más előadókat rendesen kifizettek. Andi így természetesen nemet mondott a felkérésre, viszont a nevével továbbra is reklámozták a rendezvényt, ezért bővebben is megszólalt az ügyben.

„Az van, hogy én nem vagyok oda lekötve. Tehát én nem leszek ott. Volt róla szó, három nappal ezelőtt, mikor megláttuk az első plakátot. Akkor beszéltünk velük, és mondták, hogy egy-két dal erejéig ingyen menjek el. Ezt mi visszautasítottuk, mert nyilván mindenki más ki van fizetve, akkor ez számomra megalázó” – jelentette ki határozottan. Most a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben részletesen elmondta, valójában min csúszott el a koncertje.

Láttuk, hogy nagy botrány alakult a Strand Fesztiválos lemondós sztoriból, amit sajnálunk nyilván. Azt is meg kell említeni, hogy nem a Strand Fesztivál, hanem a két menedzsment közti kommunikációs hiba meg hiány volt a felelős. Szóval remélem, jövőre tali a Strand Feszten! – fejtette ki az énekesnő.