2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Tóth Andi anyukája is megszólalt a cicivillantás után

Tóth Andi anyukája is megszólalt a cicivillantás után

Tóth Andit a cicivillantás után anyukája is felhívta, hogy megkérdezze, tényleg “kibuggyant-e”. A választ mindenki ismeri.

Élő Instagram videóban beszélt tegnap délelőtti, estére gyakorlatilag legendássá vált cicivillantásáról Tóth Andi, aki sok mindent elárult a mélyen dekoltált fehér overálról. Például, hogy nem stylistok adták rá a Sztárban sztár sajtótájékoztatójára, hanem maga választotta. Előző nap vette a Nyugati Pályaudvar aluljárójában pár ezer forintért, majd fel is próbálta, hogy lássa, hogyan mutat. Igaz, a próbákon nem mutatott ennyit.

– Ami a cickóvillantást illeti, pont azért vettem fel tegnap – fél órát sétáltam benne -, hogy nehogy az legyen, hogy valami kilátszik – magyarázta Andi hozzátéve, az otthoni próbálgatások során semmi nem villant ki.

– Megpróbáltam bevonulni. Egy feladatom volt, 10 métert megtenni egy ruhában. Nem jött össze. Abban a 10 méterben, ahogy suhantam, alá kapott a levegő. Emiatt villant ki, de nem fogok emiatt sírni – magyarázta tovább az énekesnő, aki úgy fogalmazott, érezte, hogy megtréfálta a huzat, rájött a bakira, azonnal megpróbálta visszaigazítani a rakoncátlan ruhadarabot a helyére.

Hiába, a mellbimbók kiszabadultak, amiről még Andi anyukája is tudomást szerzett, aztán fel is hívta kislányát, hogy megkérdezze, tényleg “kibuggyant-e”. A választ mindenki ismeri.

Andi egyébként a videóban egy szuper hírt is elárult, továbbra sem fog melltartót hordani csak azért, hogy ne szólják meg amiatt, hogy átsejlenek a felsőjén a mellbimbói.

Indirekt/Bors