2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Többé már nem titok: ezért van mindig napszemüvegben Kozso

Többé már nem titok: ezért van mindig napszemüvegben Kozso

Kozso extrém stílusát és különleges hajviseletét senkinek nem kell bemutatni, ám mindehhez folyamatosan társul napszemüveg is. Szinte nincs is olyan alkalom, amikor az Ámokfutók megalapítója ne viselne magán ilyet.

Ennek oka teljesen más, mint amit a legtöbben hinnének: Kozso a napszemüvegeket egyfajta álcaként használja, mivel a mindennapok során is sokszor elérzékenyül, s nem szeretné, hogy ezt mindenki lássa.

Mindig meghatódok! Ha nincs rajtam a napszemüveg, mindenki azt látná, ahogy sírok! – árulta el a Ripostnak a zenész.

– Szó sincs arról, hogy engem a fények zavarnának, épp ellenkezőleg, imádom! De mint mondtam, mindenen meghatódok, mindig sírok, viszont ezt sokszor elrejtem. A rajongóim ismernek, ők tudják, milyen vagyok. Viszont vannak olyan emberek, akik nem ismernek ennyire, és ők csak a rosszat keresik ebben is – magyarázta a lapnak a szomorú szamuráj.

A legnagyobb félelem
Kozso arról is őszintén beszélt, mi az, aminek a gondolata a leginkább szomorúvá teszi, mitől fél a legjobban.

Hú… Hát, ha egyedül maradok. Azt kívánom, az én kedvesem legyen még velem legalább 100 évig. Ha ő nincs, nekem is végem… A szerelem a lényeg! Valójában erről szólnak a dalaim is, ez vagyok én, ez nekem a minden. A szerelem – válaszolta érzelmektől túlfűtötten.

Szerencsére egyelőre a magány nem fenyegeti Kozsót, hiszen boldog párkapcsolatban él szerelmével, Ágicával, akivel már a családalapításon gondolkodnak.