KezdőlapCímlapTitokban megnősült a 85 éves Koncz Gábor

Titokban megnősült a 85 éves Koncz Gábor

Koncz Gábor hét évvel ezelőtt újra oltár elé állt és elvette élete szerelmét, Konczné Kádár Katát. Most közösen vallottak a szerelmükről.

A magyar televíziózás egyik legkiemelkedőbb alakja, Kossuth-díjas újságíró és riporter, Vitray Tamás 91 éves korában negyedik alkalommal is megházasodott. Most pedig a 85 éves Koncz Gábor rántotta le a leplet arról, hogy ismét kimondta a boldogító igent.

Hét éve megnősültem – mesélte örömmel a színész egy interjúban, melyből kiderült, hogy mennyire szeret a műhelyében tevékenykedni, ahol az újdonsült feleségével osztozik a szerszámokon.

„Katám bejáratos volt a műhelyembe, amit nem nagyon szerettem… kilopkodta az én drága szerszámaimat, és csinált mindenféle díszeket. Ez a mániája” – jegyezte meg a Buda Környéki Televízió riporterének, mire nem törődve a kamerákkal a párja odaszaladt, hogy megcsókolja.

  • Most megköszönöd a gépeket?
  • Igen, mert én is nagyon szeretem a gépeidet – húzták egymás agyát viccesen. Konczné Kádár Kata először beszélt arról, mennyire szereti a kedvesét.

„Gáborral hét éve élünk együtt, és mondhatom, hogy nagy a szimbiózis közöttünk. Sok közös van bennünk, a környezet szeretete, a vadászat szeretete, az építészet szeretete. Lényegében reggeltől estig együtt töltjük a napot. Mindenhova együtt megyünk, mindent együtt csinálunk, ami kicsit unalmasnak hangozhat, vagy túl soknak, de mi ezt nem érezzük. Támogatjuk egymást mindenben. Dolgozunk a ház körül. Nagy ház, nagy kert, van mit csinálni, mi szeretjük. De közben szakítok időt az alkotásra” – idézte Katát a story.hu, aki hozzátette:

„Nagyon sokat beszélgetünk Gábor művészetéről, az életéről. Mindent megbeszélünk, minden előadást, filmet… Ez nagyon jó dolog egyébként. Szerintem mindent tudunk egymásról. Titok nincs, meg tabu sem” – hangsúlyozta. Ezután a közös időtöltéseikről, a vadászatról, a főzésről beszéltek lelkesen, mire Gábor elárulta, hogy olykor az édesanyját véli felfedezni a párjában.

„Kiszolgál, támogat, szeret, amit kérek és mondok, megcsinálja. De nem szabad elfelejteni, a gazda én vagyok a házamban” – mondta ki a színész, mire Kata is bevallotta, mit szeret annyira benne.

„Számomra nem idegen Gábor vehemens habitusa, mert az én apám is rendelkezett vele… Ez nem azt jelenti, hogy elnyomásban van az ember, de azért egy férfi legyen férfi” – zárta rövidre.

A színművészt egyébként világ életében körülrajongták a nők, első feleségére például egy uszodában figyelt fel. Az akkor 22 éves Gábor hamar magába bolondította az érettségire készülő fiatal lányt, aki meg is szökött a szülői házból, hogy a rendezővel lehessen. Házasságuk 12 évig tartott, majd 1971-ben ebből a kapcsolatából született meg Gábor első lánya, Tekla. A második feleségével, akit egy buliban ismert meg, a nyolcvanas évek elején állt oltárhoz. Akkori párja egy második gyermekkel is megajándékozta őt, Regina és Tekla mára már felnőttek, valamint mindketten egy-egy kislány édesanyja.