2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Tinédzserkori fotót posztolt magáról Vasvári Vivien

Tinédzserkori fotót posztolt magáról Vasvári Vivien

A gyönyörű modellről régóta tudni lehet, hogy sosem küzdött a kilókkal. Vasvári Vivien egy 14 éves fotót tett közzé, amelyben megmutatta, milyen formában volt a 2008-as pekingi olimpiára készülve.

A többgyermekes egykori luxusfeleség eredetileg olimpikonnak készült, egy edzés előtti nyújtás azonban fenekestől felforgatta korábbi életét. Súlyos izomszakadást szenvedett több éves kihagyásra kényszerült. Ekkor döntött úgy, hogy felhagy korábbi életével és Budapestre költözött, ahol beindította modellkarrierjét.

Vasvári Vivien egy korábbi, az olimpiai évben készült fotót osztott meg a közösségi oldalán, amin egy medence szélén fürdőruhában pihenteti gyönyörű alakját. A kép láttán pedig elmondható, már akkor sem volt miért szégyenkeznie a sztármodellnek.

– 16 èvesen… Amikor a Pekingi olimpiára készültem. De megsèrültem, 2 év regenerálódás, izomszakadás miatt – írta vasárnap esti Facebook-posztjában a szőkeség, akiben még mindig mély sebet lehet, hogy nem indulhatott az olimpián. A sztár ugyanis egy tört szívet ábrázoló emojival fejtette ki a történtekhez fűződő érzéseit.

Nem ez az első alkalom, hogy megmutatja alakját a modell. Az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező sztár az Instagram-oldalán rendre újabb képeket tölt fel. Legutóbb kedden mutatta meg a testét, a fotón egy fekete csipkeborításos fehérneműben tündökölt.

Indirekt/Blikk