2021.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Testvérét gyászolja a Spice Girls énekesnője

Testvérét gyászolja a Spice Girls énekesnője

Teljesen összetört a Spice Girls volt tagja, Geri Halliwell, miután borzalmas hírt kapott mérföldekkel távol az otthonától: testvére, Max tragikus hirtelenséggel, 54 évesen az intenzív osztályon hunyt el.

A múlt héten a Spice Girls-rajongókat is szíven ütötte, hogy az egyik kedvenc énekesük testvére összeesett az otthonában, Hertfordshire-ben. Max az esés után egyből kórházba került, ahol az intenzíven ápolták egészen a haláláig.

Testvére, a világhírű Spice-énekesnő Katarban volt férjével, a Forma 1-es Red Bull Racing csapat főnökével, amikor értesült testvére haláláról.

A Sun napilap úgy tudja, az énekesnőt nagyon megrázta testvére hirtelen halála, s teljesen összetört. Az énekesnő és testvére jó kapcsolatot ápoltak.

Az énekes borzasztóan tragikusnak írta le testvére halálát, s egyelőre sem ő, sem a családja nem találja a szavakat. A Daily Mail szerint az énekesnő barátai nagyon közelinek írták le Geri kapcsolatát Maxszel. Miután Geri a ’90-es években maga mögött hagyta a Spice Girlst, testvérével együtt repültek Párizsba, hogy elmeneküljenek a rivaldafény elől.

Max halálát a rendőrség nem vizsgálja, az okát csak a boncolás után tudják megállapítani.

Indirekt/Blikk