2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap Tartalékait éli fel Andrei Mangra

Tartalékait éli fel Andrei Mangra

Semmi sem alakult idén az elképzelési szerint Andrei Mangrának, ő azonban nem bánkódik, sőt mint mondja jelenleg jobban élvezi a szabadon szárnyalást, mint valaha.

Andrei Mangra januárban jelentette be, hogy pár hónapra Amerikába költözik, mert ott egy nagyszerű lehetőséget kapott a tánccal kapcsolatosan. A Dancing with the Stars egyik legnépszerűbb táncosa jó ideig nem adott hírt magáról, így sokan könnyen azt hihették, hogy visszavonult. Olykor-olykor viszont bejelentkezett néhány, külföldön készült fotóval, ám az idáig nem derült ki, visszatér-e Magyarországra, illetve, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve. Lapunknak azonban nemrégiben megtörte a csendet:

„Két hónapot voltam Amerikában, egy táncstúdióban tanítottam Miamiban. Ez egyfajta nyári munkaként szolgált, illetve, hogy megnézzem, tetszene-e hosszabb távon. Az biztos, hogy nem jövök vissza egyhamar Magyarországra, maximum látogatóba. Felkészülök valamire, amiről még nem tudom, mikor kezdődik, de valamikor szeptember-október környékén. Ez is Amerikához fűződik, de ezúttal tánc és nem tanítás. Egyelőre búcsút mondok Magyarországnak, nagyon szép volt az a három év, amit munka miatt itt töltöttem, de most más vizekre evezek” – mondta Andrei, akinek továbbra is a tánc a szenvedélye.

Azóta kiderült, hogy Andrei nem fog szerepelni a Dancing with the Stars idei évadában, a Story magazin pedig már Európában érte őt utol.

A táncos a lapnak elárulta, hogy bár a műsorban nem vesz részt, hamarosan nagy dobásra készül, erről azonban egyelőre nem kíván beszélni. Mint mondja, jelenleg a tartalékaiból él, nincs állandó munkája, sőt székhelye sem. De épp ez amire Andreinek most a legnagyobb szüksége van: szabadon élni mint a madár és közben megvalósítani azt amire eddig nem volt ideje.

“Furcsa az élet. Életemben egyetlen munkámról beszéltem hamarabb mint kellett volna, ez volt a Burn The Floor táncshow, amivel bejártam volna Amerikát és Európát és közben fizetést is kaptam volna érte. Annyira vágytam rá és olyan boldog voltam, amikor aláírtuk a szerződést, hogy eszembe sem jutott nem jön össze, de a papírokkal adódott némi probléma. Nem tagadom, hogy ez miatt volt pár elkeseredett hónapom” ” vallotta be a táncos, aki a történtek ellenére optimistán látja a jövőt.

“Kaptam egy nagy koppintást a fejemre, hogy vegyek vissza a tempóból, koncentráljak valami másra és éljek kicsit máshogy mint az elmúlt években.
Most megint szárnyalok, régen volt az életem ilyen egyensúlyban. Jelenleg arra koncentrálok, hogy találjak valamit, amiben aktívan tudok még táncolni más profi táncosokkal együtt” – mondta Andrei.