2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Szomszédjával jött össze: újra szerelmes az Operettszínház sztárja

Szomszédjával jött össze: újra szerelmes az Operettszínház sztárja

Az Operettszínház egykori sztárpárja, Fischl Mónika és Vadász Dániel már két éve, hogy 19 év házasság után elváltak. A művésznő most újra megtalálta a boldogságot és részletesebben is mesélt az új kapcsolatáról. Mint mondta, úgy érzi, most találta meg igazán a helyét.

Fischl Mónika és Vadász Dániel 19 éven keresztül az Operettszínház sztárpárja voltak, azonban két évvel ezelőtt bejelentették, hogy elválnak. Most kiderült, hogy a művésznőre újból rátalált a szerelem, méghozzá Tamás személyében. Az 51 éves Mónika elmondása szerint jól érzi magát a bőrében, ezért nem gondolja, hogy titkolnia kellene a korát.

“Negyvenéves korom után kezdtem rájönni az élet miértjeire, lelassítani és igazán megélni a pillanatokat. A legszebb időszakom 45 után kezdődött. Amikor tavaly 50 éves lettem, csak az fájt picit, hogy innentől kevesebb van hátra… Ez nem olyan jó érzés, de rákészültem, hogy ezentúl is minél több élményt magamba szívjak” – fejtette ki a színésznő, aki azt is elárulta: sorsszerű volt a találkozásuk új kedvesével.

Egy utcában laktunk, most már együtt, egy házban. Másfél éve vagyunk együtt, úgy látszik, akkor jött el az ideje, hogy közelebbről is megismerkedjünk. Friss a szerelem, de nagy változást hozott az életembe. Kimondhatom: boldog vagyok és a helyemen érzem magam- jegyezte meg, majd hozzátette, hogy az előző életszakaszában igencsak olaszos temperamentummal élt, viszont mára már érettebben gondolkozik. Tamással ugyanannyi idős gyermekeik vannak, így ez, illetve a hobbijuk is közös bnenük.

“Laurám tizennégy éves, Tamásnak is van két lánya, tizenhárom és tizenöt évesek. Így nekem lett még két lányom! Mindketten imádjuk a természetet, az első randink is különösen szép, már-már giccses naplementében történt Visegrádon” – áradozott Mónika a Hot magazinnak.