2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Szexuális zaklatással vádolják Snoop Doggot

Szexuális zaklatással vádolják Snoop Doggot

A híres külföldi rappert, Snoop Doggot szexuális zaklatás miatt perelték be.

Egy nő azt állítja, a népszerű rapper, Snoop Dogg 2013-ban arra kényszerítette őt, hogy orálisan közösüljön vele – írja a TMZ.

A Jane Doe névre hallgató hölgy azt állította, 2013. május 29-én részt vett Snoop egyik fellépésén a kaliforniai Anaheimben. A rendelkezésre álló dokumentomok szerint a sértett kimerült volt, így a rapper egyik munkatársa – Bishop Don Juan – felajánlotta neki, hogy hazaviszi, ám állítólag másnap hajnali 4-kor a férfi lakásán ébredt, ahol Bishop az arcába kényszerítette a nemi szervét, majd a szájába is tette azt. A TMZ szerint Bishop még aznap elvitte a nőt Snoop Dogg stúdiójába egy olyan ürüggyel, hogy a rapper be akarja válogatni egy műsorba, ám a vád szerint az előadó a WC-ben orális szexre kényszerítette őt.

A cikkben az szerepel, hogy egy, a vádlotthoz közel álló, meg nem nevezett forrás szerint nem történt ilyen incidens, s a nő csak azért perelte be az előadót, hogy némi pénzt csikarjon ki belőle. Úgy gondolja, nem véletlen, hogy pont most hozakodott elő ezzel, amikor Snoop fellép a Super Bowl félidejében. A TMZ azt írja, 10 millió dollárt követel a rappertől a nő, ami körülbelül 3,1 milliárd forint.