2022.05.19
Ivó, Milán
Kezdőlap Címlap Szerelmes fotókat posztolt Ganxsta Zolee

Szerelmes fotókat posztolt Ganxsta Zolee

Élete egyik nagy szerelméről töltött fel szerelmes fotókat Ganxsta Zolee, sőt profilképének is őt állította be Instagram oldalan.

Ismét félreérthető szerelmes, fájdalmas üzenetekkel van tele Ganxsta Zolee Instagram oldala. „ B..a meg de szeretem ezt a nőt! Kár hogy egyoldalú!” – írta egyik képe mellé. A képen szereplő hölggyel 2019-ben szakított Ganxsta, akkor teljesen padlóra került a szerelme elvesztése miatt.

“Ahogy haverom mondaná: nem kell innod és cigizned ahhoz, hogy tönkretedd magad. Egyszerűen csak legyél szerelmes” – ezzel a szöveggel búcsúzott akkor a kapcsolatától. Sokan féltették a rappert, hogy nem fog tudni kikeveredni a szerelmi csalódásából, de Zolee hamar rendbe jött, legalábbis kívülről úgy nézett ki.

Nemrégen újabb csapás érte a zenészt, elveszítette édesapját, Zana Józsefet. De Zolee néhány nap múlva már a TV2 stúdiójában ült, és úgy tűnt, van annyira erős, hogy ezt a megpróbáltatást is meg tudja oldani magában.

View this post on Instagram

Jaj de sütött a nap

A post shared by a legyek ura (@zanazoltan) on

Majd jött a koronavírus, elmaradnak a koncertek, a fellépések, és a TV2-es munkáját is egy időre elveszítette Zolee, hiszen a Nicsak ki vagyok? – felvételei bizonytalan időre szünetelnek. Talán ennek köszönhetők a mostani posztjai, mert a szerelmes fotókból nem derült ki, hogy újra összejöttek e volt szerelmével, vagy csak egyszerűen így üzen a rapper, hogy nagyon hiányzik neki a kedvese.