2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Szabó Zsófi végleg letette az alkoholt

Szabó Zsófi végleg letette az alkoholt

Szabó Zsófi is beállt a sorba, már ami az áprilisi fogadalmakat illeti. Köztudott, hogy a műsorvezető igyekszik sokat sportolni és egészséges életet élni, ezért most úgy döntött, áprilisban egyáltalán nem fogyaszt alkoholt.

Szabó Zsófi kamerák előtt vallott arról, hogy úgy döntött, lemond az alkoholról. Az édesanya elhatározásának apropója az volt, hogy a minap szembe jött vele Debreczeni Dóra áprilisi kihívása, amely nagyon megtetszett neki, és egyből megfogalmazódott a fejében, hogy csatlakozik.

A Dórinál láttam egy ilyen áprilisi kihívást, ami igazából azt fogalmazza meg, hogy az életmódváltást nem hirtelen kell elkezdeni, és mindenről lemondani, hanem csak egyvalamit kiválasztasz, hogy mondjuk ezt. Erre törekszem április hónapban. Lehet ez mondjuk az, hogy elhagyod a péksüteményeket, vagy nagyon sok vizet iszol, vagy minden nap mozogsz harminc percet. És van egy olyan pont is, hogy nem iszom alkoholt. Én áprilisban nem fogok inni – jelentette ki Zsófi, majd hozzátette: bármiben lehet kapaszkodót találni, ami pozitív változást gyakorol az életünkre és hozzájárul az egészségünkhöz.