2022.05.17
Paszkál
Kezdőlap Címlap Szabó-Thomka Hanna búcsúzott az Exatlon All Starból: legjobb barátnője ejtette ki

Szabó-Thomka Hanna búcsúzott az Exatlon All Starból: legjobb barátnője ejtette ki

A barátnője ellen lépett pályára péntek este az Exatlon Hungary All Star adásában Szabó-Thomka Hanna.

A Kihívók versenyzője ráadásul épp azon csapattársával párbajozott, aki az elmúlt napok folyamatos vitáiban állandóan mellé állt. Hanna ugyanis nemrég kijelentette, nem érzi jól magát a csapatban, és amikor a többiek ezen kiakadtak, szinte egyedül Salander Dorina védte meg. Hanna egyébként a viták után, a párbaj előtt meglepő kijelentést tett, mégpedig, hogy lezártnak tekinti az Exatlont, de a párbajon ennek ellenére küzd majd, és szeretné jól érezni magát, noha számára semmi nem volt olyan, mint három évvel ezelőtt, amikor először szerepelt a versenyben. Szabó-Thomka Hanna végül kiesett a versenyből.

– Nem találtam a helyemet a csapatban és a játékban. Életem második legnagyobb élményét vártam, de nem így éltem meg, és valószínűleg valami mást kellett tanulnom ebből az All Starból, olyat, amit – remélem – a későbbiekben tudok majd kamatoztatni – mondta kiesése után a versenyző, aki már nagyon várja, hogy újra itthon legyen.

– Várom már, hogy találkozhassak a párommal és a kiskutyánkkal, utána pedig kíváncsi vagyok a visszajelzésekre is: biztosan lesz egy harcom a negatív visszajelzésekkel, de azt érzem, otthon sikerül lezárnom a játékot, és boldogan folytatódik majd a megszokott életem – árulta el Hanna, aki így már biztosan nem tud részt venni az All Star első nemzetközi viadalában, amikor is Magyarország – hétfőn – ismét Mexikó ellen küzd.

Indirekt/Blikk