2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Súlyos autóbalesetet szenvedett az RTL Klub sztárja

Súlyos autóbalesetet szenvedett az RTL Klub sztárja

Súlyos balesetett szenvedett Dombovári Vanda és párja, János. Autójukkal frontálisan ütköztek és árokba borultak, a biztonsági öv és a jól felszerelt autó mentette meg az életüket.

A Kókát Dánnyal összekötő úton történt a karambol, az RTL Klub műsorvezetője Dány felé tartott kedvesével, amikor a szemközti sávból egy furgon áttért az ő oldalukra.

– Nagy sebességgel frontálisan belecsapódott abba a személyautóba, amiben Vandáék utaztak. Megpördültek, felborultak, majd egy fának csapódtak. Csoda, hogy kiszálltak az autóból, a biztonsági feleszerelések megmentették az életüket – számolt be az ijesztő részletekről az olvasó, aki fotókat is küldött a karambol helyszínéről, amelyeken jól látszik, hogy a műsorvezető kocsija az árokba borult.

A sofőr először a furgonnal próbált meg elmenekülni a helyszínről, de miután autója nem mozdult, mindenféle segítségnyújtás nélkül gyalog oldott kereket. A rendőrök kereső kutyákkal indultak a nyomába és információnk szerint kézre is kerítették. A baleset részleteivel kapcsolatban kerestük a Pest megyei Rendőrkapitányságot, ám lapzártáig nem reagáltak megkeresésünkre.

Dombovári Vandát azonban sikerült elérnünk, szerencsére jól van, ám csak szűkszavúan nyilatkozott az őt és párját ért traumáról.

– Kisebb karcolásokkal úsztuk meg a balesetet, nekem a nyakam és a fejem sérült, enyhe agyrázkódással kerültem kórházba, de már itthon vagyunk mindketten. Az életemet a drágámnak köszönhetem, aki még az ütközés közben is engem védett, de a biztonsági övnek is sokat köszönhetünk – emlékezett vissza a műsorvezető, akinek a párja vezette az autót.

Érzékelték, hogy a furgon áttér a sávjukba, próbáltak is lehúzódni, de nem tudták elkerülni az ütközést.

– Hatalmas csattanás volt, óriási trauma és ami szomorú, hogy a vétkes sofőr elmenekült a helyszínről. A legfontosabb, hogy senkinek nem esett komoly baja, mi pedig szeretnénk minél előbb magunk mögött hagyni ezt a szörnyűséget, mert nagyon megviselt minket – ismerte el Vanda. – Az biztos, hogy újraértékeltem az életemet.

Indirekt/Blikk