2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Stohl Luca az ATV-hez igazolt

Stohl Luca az ATV-hez igazolt

Májustól újabb népszerű és fiatal műsorvezető csatlakozik az ATV csapatához. Stohl Luca a csatorna új híradós műsorvezetője Nemes Anna és Gajdos Tamás mellett.

Stohl Luca 2016 óta dolgozik a médiában, élő műsorok és sikeres podcastok fűződnek a nevéhez, de kipróbálta magát nagyszabású televíziós show háziasszonyaként is. Több médiumnál dolgozott riporterként kulturális és infotainment műsorokban. Híradó műsorvezetőjeként most debütál az ATV-n.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok az ATV csapatához. Már gyerekként érdekeltek a világ történései, a gimnáziumban is én tájékoztattam az osztálytársaimat, ugyanis híreket olvastam a szünetben. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a mostani feladat milyen felelősséggel jár, nagyon várom, hogy végre én informálhassam a nézőket a legfrissebb hírekről” – mondta Stohl Luca.

„Tovább folytatódik az ATV tavaszi megújulása, nagyon örülünk annak, hogy Köböl Anita után Stohl Luca is velünk dolgozik. Stohl Luca hetek óta keményen készül a bemutatkozásra, beszédtanárral gyakorol, híradós szövegeken dolgozik, szerkesztőkkel konzultál. A Híradó az ATV egyik legfontosabb műsora, a többi műsorunkhoz képest is szélesebb nézőközönség követi, naponta százezrek nézik, ez mindannyiunkat kötelez” – árulta el Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Stohl Luca május 13-tól látható az ATV Híradójában.