2023.06.09
Félix
Kezdőlap Címlap Sosem ismerné fel: elképesztő, hogy fest most a Két pasi meg egy...

Sosem ismerné fel: elképesztő, hogy fest most a Két pasi meg egy kicsi gyerekszínésze

Repüljünk vissza az időben egészen 2003-ig, amikor is elindult egy új vígjáték sorozat a VIASAT 3-on, amely nem más volt, mint a Két pasi – meg egy kicsi. Már az első pár rész után nagyon sokan megszerették a sitcomot, és alig várták, hogy hétköznap esténként újra Charlie és Alan kalandjait követhessék. Emlékszik még Jake-re, a kisfiúra, akit Angus T. Jones játszott? Most megmutatjuk, milyen óriási változáson esett át az elmúlt évek alatt, sőt, még a színészettől is visszavonult.

A Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal mellett az Emmy-díjas, és Golden Globe-díjra jelölt a Két pasi – meg egy kicsi című sorozat hasonlóan sok ember mindennapjainak részévé vált. A 2003-ban induló amerikai szituációs komédia olyan nagy hírnévnek örvendett, hogy Magyarországon egészen 2015. február 19-ig vetítették a különféle csatornákon.

Kezdetben a VIASAT 3-on követhették a nézők az eseményeket, később pedig a VIASAT 6 adta az újabb részeket. Charlie Sheen és Jon Cryer játszották a humoros főszereplőket, Charliet és Alant, utóbbinak pedig a sorozat-beli fia, Angus T. Jones is kiemelkedő szerepet kapott Jake-ként.

A rajongók 12 évadon keresztül izgulhattak a cselekmények miatt, viszont a 8. szériától már nem minden olyan volt, mint a kezdetekor. Charlie Sheen ugyanis megbízhatatlanná vált a sorozatot sugárzó CBS szemében: többször járt elvonón, egyik nyilatkozatában pedig a sitcom ötletgazdáját, Chuck Lorre-t kezdte gyalázni. A csatorna nem tűrt tovább, 2011 márciusában kirúgták a színészt. Így az évad a megszokott 22-24 rész helyett csak 16-ból állt, ráadásul Charliet a következő szériától Ashton Kutcher váltotta fel.

Angus T. Jones, a kisfiú, aki az idő múlásával túlnőtte az “édesapját” is, mindössze 9 éves volt, amikor megkapta a szerepet. Sokan lehetnek kíváncsiak arra, vajon mi történt az egykori gyereksztárral, így összeszedtük a legfontosabb információkat, amiket jelenleg tudni lehet róla. Bár Sheen-hez hasonlóan fontos szereplője volt a sorozatnak, a 10. évadtól őt is kiírták, ugyanis hívő lett, majd negatív kritikát fogalmazott meg a produkcióval kapcsolatban:

“Jake a Két pasi – meg egy kicsiből nem jelent semmit, ő egy nem létező karakter. Ha ennek a sorozatnak a rajongója vagy, arra kérlek, hogy ne nézd! A Két pasi – meg egy kicsiben szerepelek, de nem akarok benne lenni. Kérlek, ne nézd és ne tömd az agyad mocsokkal! Az emberek erre azt mondják, ez csak szórakoztatás, de végezz egy kis kutatást, hogy a tévézés hogyan hat az agyunkra, és ígérem, ezután fontolóra veszed, milyen műsorokat nézel” – fakadt ki a Forerunner Chronicles vallásos csoportban.

Amióta véget ért a sorozat, nem sokat lehet tudni arról, hogy manapság mit csinál a már 29 éves Jones. Annyi viszont biztos, hogy visszavonult és nem a nyilvánosság előtt éli az életét. Los Angelesben tölti mindennapjait, 2016-ban pedig csatlakozott egy multimédia- és rendezvényszervező céghez, a Tonite-hoz. A cuki kisfiú rengeteget változott az évek során, mára már érett férfivá vált és elképesztő átalakuláson ment keresztül. Hatalmas szakállat növesztett, és leginkább sapkát hord, így valószínűleg nem sokan ismernék fel az utcán. Alábbi galériánkban megtekintheti, hogyan változott az idő elteltével.