2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Sokkoló vallomás: megerőszakolták a ValóVilág szereplőjét - videó

Sokkoló vallomás: megerőszakolták a ValóVilág szereplőjét – videó

Bár eddig nem mindig ezt az oldalát mutatta a nézőknek, VV Bibi sebezhetővé vált, miközben egy olyan titkáról mesélt, amit még a legközelebbi hozzátartozói sem tudtak róla. Könnyek között vallott arról, hogy szexuális bántalmazás és erőszak áldozata lett. A segítségét is felajánlotta a sorstársinak.

VV Bibi lelkiállapota igencsak labilis, amióta beköltözött a ValóVilágba: olykor nevet, olykor veszekszik, máskor pedig zokog. A fiatal lány, aki VV Renitől már a „csicska” jelzőt is megkapta, ezúttal olyan témát boncolgatott, amiért a legkevésbé sem nevezhető annak. Olyan megrázó emléket idézett fel, amiről a kamerák előtt aligha tervezett beszélni.

  • Sok lelki traumám van… Megpróbálok összeszedetten beszélni, hátha tudtok vele esetleg azonosulni, vagy át tudjátok érezni, amit én akkor éreztem, és hogy ennek mekkora súlya van. Volt iskolai bántalmazásom nem egy, nem kettő, illetve ugye, a megerőszakolás, ami szintén nagyon nagy trauma… Hozzám a keresztanyukám áll legközelebb, és ezt még ő se tudja rólam, még a szüleim se, sőt, szerintem senki… – kezdett bele megtörten a vallomásba, majd sírva fakadt.

Bibi úgy látja, ezek a megrázó élmények tették őt azzá az erős nővé, akivé vált az évek során. Szerinte ezeket a legjobban úgy lehet átvészelni, ha az ember kisírja magából, illetve szükséges mellé legalább egy olyan személy, aki mélyen át tudja érezni a problémát.

„Nagyon büszke vagyok magamra, hogy idáig el tudtam jutni, és hogy ha majd innen kimegyek, nyugodtan keressetek meg ilyen lelki traumákkal kapcsolatosan, meg igazából bármivel. Tényleg nagyon szívesen segítek, nyugodtan forduljatok hozzám” – üzent a kamerán keresztül a nézőknek.