2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Sláger Tibó két agyvérzés után elkapta a koronavírust is

Sláger Tibó két agyvérzés után elkapta a koronavírust is

A fia után ő, majd felesége is megfertőződött. A mulató sztár biztos benne, hogy a két oltásnak köszönheti, hogy nem lett komolyabb baja.

A Blikk is megírta, hogy Sláger Tibó az elmúlt 11 évben két agyvérzésen is átesett, és a második óta többször emlékezetkiesés is kínozza. A mulatószenész korábban nem vette komolyan a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet, ám nemrég nem csak neki, de a fiának és a feleségének is szembe kellett néznie a betegséggel.

– Először a fiamat támadta meg a betegség, belázasodott, borzalmasan köhögött, ezzel párosult az elviselhetetlen torokfájás, de ennél is rosszabb volt, hogy teljesen legyengült, erőtlenné vált – kezdte Tibó a Borsnak, akinél néhány napos csúszással hasonló tünetek jelentkeztek.

Megmondom őszintén, eddig nem vettem igazán komolyan a Covid-hisztériát, úgy gondoltam, kissé eltúlozzák, de most már, hogy engem is ledöntött a lábamról, megváltozott a véleményem, be kellett látnom, hogy ez nem egy sima influenza, hanem egy valóban komoly, makacs nyavalya – folytatta a zenész, aki után néhány nappal a feleségét, Mónikát is megtámadta a fertőzés.

„Neki is ugyanazok a tünetei voltak, annyi különbséggel, hogy nála minden sokkal nagyobb intenzitással történt. Súlyos állapotba került, mert napokon át alig bírt egy-egy félórányi időt fent lenni, csak az ágyban tudta átvészelni ezt az időszakot. Borzasztóan legyengült, teljesen elveszítette a szaglását és az ízlelését, rengeteg vitamint vett be, de mégis több mint egy hétig küszködött a kórral, teljesen összetört. Én szerencsésebb voltam, mert ennyire nem volt kritikus az állapotom” – mesélte Sláger Tibó, aki nagyjából fél évvel ezelőtt kapta meg a második oltását a feleségével együtt, és biztos benne, hogy ennek köszönhetik, hogy nem történt velük komolyabb baj.

– Miközben a feleségemért aggódtam, éjszakánként nagyon erős köhögési rohamok törtek rám. Az sem volt biztató, hogy közben folyamatosan hallottuk, sokan, köztük személyes ismerőseink is kórházba kerültek – foglalja össze az elmúlt időszakot az énekes, akinek már letelt a karanténidőszaka, és két nap múlva a felesége is „szabadulhat”.