2024.03.05
Adorján, Adrián
Kezdőlap Címlap Shane Tusupu szeretné visszacsábítani Szabó Zsófit

Shane Tusupu szeretné visszacsábítani Szabó Zsófit

A remény hal meg utoljára, ez az egyetlen dolog, amibe most Shane Tusup kapaszkodhat… és kapaszkodik is. A Blikk információ szerint az amerikai születésű edző mindent megtesz, hogy volt kedvese, Szabó Zsófi visszafogadja, ám egyelőre hiába.

A szerelmesek szakítása szerda este robbantotta fel az internetet: Tusup és az RTL Klub sztárja ugyanazzal a szöveggel jelentették be, hogy három hónap jegyesség után vége a kapcsolatuknak. A szakítás oka Shane viselkedése volt: előjött az edző régi, agresszív, üvöltözős énje, durván bánt Szabó Zsófival, aki emiatt kiadta vőlegénye útját. Ennek ellenére a férfi még hisz abban, hogy visszahódíthatja kedvesét, akit az első pillanattól kezdve élete szerelmének hívott, ám erre a műsorvezető környezetéből származó információk szerint semmi esélye.

– A döntés Zsófi részéről megszületett, és ez a döntés végleges – jelentette ki a Blikk informátora, aki szerint ugyanezt a Reggeli műsorvezetője Shane Tusuppal is közölte, de a férfi nem adja fel.

– Mindent megtesz azért, hogy Zsófi megbocsásson neki. Napok óta szinte belőle élnek a virágboltok, folyamatosan csokrokat küld neki, ajándékokkal halmozza el, a szerelmét bizonygatja Zsófinak, próbálva jóvá tenni a hibáját, elérni, hogy kapjon egy újabb esélyt – tette hozzá az ismerős, aki szerint Zsófi azonban nagyon határozott és biztos abban, hogy ez nem történik meg.

A műsorvezető ugyanis azt érzi, valami „végleg eltört” benne. Tusup egyelőre nagyon szenved a szerelmi bánattól, ám ha a rajongóin múlik, hamar vigaszra lelhet. A focistákkal és curlingesekkel is dolgozó sportszakember oldalán megugrott a követők száma, már 60 ezer felett jár, s a környezetéből úgy tudjuk, szinte csak nők csatlakoztak az oldalához. De a hozzászólók kilencven kilenc százaléka is a gyengébbik nem képviselője.

„Esetleg, ha vigasztalásra van szükséged, itt vagyok” – írta az egyik követő.

„Call me”, azaz „Hívj” – kommentelt egy másik, ám állítólag Shane Tusup a színfalak mögött ennél sokkal konkrétabb ajánlatokat is kap.

– Sokan szeretnék most kihasználni az adódó lehetőséget, de Shane Tusup egyelőre semmi mással nem akar foglalkozni, mint hogy megpróbálja visszaszerezni a nőt, aki mellett le szeretné élni az életét – árulta el az edző egyik ismerőse.

Indirekt/Blikk