2022.05.19
Ivó, Milán
Kezdőlap Címlap Shane Tusup magyarul tanul Szabó Zsófi kedvéért

Shane Tusup magyarul tanul Szabó Zsófi kedvéért

A szerelem mindent legyőz! Az amerikai úszóedző Shane Tusup olyan elhatározásra jutott, amit még olimpiai bajnok felesége, hosszú Katinkával töltött hat év házassága alatt sem tett meg: magyarul tanul.

A csinos műsorvezető, Szabó Zsófi jelenti számára a motivációt: az új szerelem szinte szárnyakat adott neki, ezért nem engedheti, hogy a nyelvi nehézség kettejük közé álljon. Jó ideje randevúzgatnak, a kapcsolatuk azonban komoly szintet lépett: a Blikk éppen egy hónappal ezelőtt leplezte le az ifjú párt a műsorvezető törökbálinti otthonának kapujában. Eddig a szerelem nyelvét beszélték, de kapcsolatuk elmélyítéséhez muszáj lesz a napi kommunikációban is jobban boldogulni.

– Bár a mi nyelvünk nem egyszerű egy angol ajkú számára, Shane úgy döntött, törik vagy szakad, megtanul magyarul. Szeretné egész lelkét beleadni az új kapcsolatba, Szabó Zsófi teljesen elcsavarta a fejét, ezért nem is akadályként tekint az új kihívásra, hanem boldogsága kulcsára. Ha szeretné, hogy a kapcsolata hosszútávon jól működjön, fontos, hogy a műsorvezető fia, Mendel bizalmát is elnyerje. Ehhez az első lépés, ha megtanul magyarul – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor.

A Blikk úgy tudja, az amerikai pénzt és időt nem kímélve vetette bele magát a tanulásba. Intenzív magánórákat vesz, és ahol csak tud, gyakorol. A boltban, kollégáival, barátaival és Zsófival is, aki biztosan támogatja új hódolóját az elhatározásában. Nagy döntés ez a tréner számára, hiszen bár korábban éveken keresztül volt Hosszú Katinka férje, az úszónő mellett nem tartotta fontosnak a nyelvtanulást.

Indirekt/Blikk