2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Shane Tusup a balhé miatt maradt ki a TV2 táncos show-jából

Shane Tusup a balhé miatt maradt ki a TV2 táncos show-jából

Hétfő este óta hivatalosan is tudható, kik a Dancing with the Stars idei celebversenyzői.

Számos magyar híresség vállalta a felkészüléssel és az adásokkal járó, több hetes, hónapos fizikai megpróbáltatást annak érdekében, hogy részt vehessenek a TV2 sikeres táncos show-jában.

A résztvevők névsora alakulhatott volna máshogyan is, hiszen a Blikk korábban több forrásból is úgy értesült, hogy az amerikai úszóedző, Shane Tusup is a műsor sztárjai között feszíthetett volna, mivel komoly tárgyalásokat folytattak a szerepléséről.

Nem meglepő, hogy Tusup lelkesen vetette magát az egyeztetésekbe, hiszen pontosan tudja, a szülőhazájában már a harmincegyedik évadra készülő show mennyit lendíthet egy-egy híresség karrierjén, és persze, a siker, a csillogás mellett a gázsi sem elhanyagolható. Ráadásul az exatlonos Pap Dorci táncos párja, Sebesi Hunor az amerikai egyik legjobb barátja – a közösségi oldalán üzent is kettejüknek –, így nem csoda, ha szívesen részt vett volna a produkcióban. A tárgyalások azonban megszakadtak, amiért – úgy tudjuk – leginkább magát okolhatja a tréner.

– Nagy durranás lett volna, hiszen ba Nicsak, ki vagyok!-beli szereplése is jókora megdöbbenést okozott. Május közepén azonban robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane szakítottak, és több cikk szólt az edző agresszív viselkedéséről. Ráadásul az, hogy dühkezelési problémái vannak, korábban sem volt titok, Hosszú Katinka férjeként is akadt balhéja. Ám sokáig úgy tűnt, lenyugodott, ezért is gondolkodott a szerződtetésén a produkció – mesélte egy, a Dancing with the Stars készítőivel együtt dolgozó informátor, aki szerint hosszas egyeztetések után a produkció vezetői nem akarták kockáztatni, hogy Shane Tusup az embert próbáló és komoly feszültséget okozó próbafolyamat, valamint az adások nyomása alatt esetleg úgy viselkedjen, amit később megbán.

– Egyszerűen nem szerették volna kitenni egyik táncost sem ennek a kockázatnak – magyarázta, akinek a szavait egyébként név nélkül az egyik résztvevő profi meg is erősítette.

– Hallottunk mi is arról, hogy tárgyaltak Shane-nel, és be kell vallanom, örülök, hogy végül nem került be a műsorba, én nem szívesen dolgoztam volna vele. Kemény időszak vár mindenkire, sok mindent kell megtanulniuk a hírességeknek. Iszonyatosan fárasztó feladat ez, ha emellett még valaki nehezen kezelhető, az pokol lenne mindenki számára – mondta a táncművész.

Indirekt/Blikk