2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Schobert Norbi újult erővel tért vissza a sztrókja után

Schobert Norbi újult erővel tért vissza a sztrókja után

Újult erővel tért vissza a nyilvánosság elé a négy héttel ezelőtti sztrókja után Schobert Norbi.

Aki szerda este látta díjat átvenni a Just Clear rendezvényén, szinte nem is hinné, nem olyan rég még mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, hogy stabilizálni tudják az állapotát.

– Nagy volt az érdeklődés, fotósok hada fogadott és minden szem engem figyelt. Mindenkinek üzenem, jól érzem magam, és többen azt mondták a gálán, hogy az elmúlt tíz évben nem láttak ilyen kisimultnak. Úgy tűnik, jót tett ez a kényszerpihenő – mesélte a Blikknek az üzletember, aki csodával határos módon, példátlan gyorsasággal épült fel a sztrókból, sőt, már nyoma sincs a betegségnek.

– Teljesen jól vagyok, és aminek a legjobban örülök, hogy semmilyen tünetem nem maradt. Egy ideig azt éreztem, mintha a lábam és a karom nem az enyém lett volna. Néha zsibbadt, úgy mozgott, mintha nem én irányítottam volna, de mára már ennek nyoma sincs. Újra én irányítok – tette hozzá Norbi.

Az életmódtanácsadó-üzletember boldog, hiszen munkáját a minap is elismerték, és újabb díjjal jutalmazták termékeit.

– Réka lett az év női prezentere és online oktatója, ebben számomra nem volt semmi meglepő, hiszen tényleg ő a legnépszerűbb oktató manapság. Az is büszkeséggel tölt el, hogy Rácz Jenő lett a legfittebb séf, és hogy az Update­ KETO az év szénhidrátcsökkentett terméke lett, nagy öröm számomra. Ezek a díjak összekapcsolódnak, és elismerő, hogy a három legrangosabb fitneszszövetség döntött így – számolt be öröméről Norbi, akit felesége, Rubint Réka egy percre sem hagyott magára az este folyamán. Az üzletember elárulta azt is, orvosi engedéllyel másfél hét kihagyás után újra vezet autót, a hét végén a motorra is visszaül, és ismét sportolhat.

– Hétfőn elkezdtem újra az edzéseket, 130-as pulzussal kocogok, minden másnap pedig súlyzós edzéseket csinálok. Mindent odafigyeléssel, kontroll alatt végzek, de nagyon jólesik végre a mozgás. A hét végén pedig megyek Rékával táboroztatni és tornát is tartok – újságolta. A családjának azonban megígérte, mostantól visszavesz a tempóból és megpróbálja élvezni a munkája gyümölcsét. – Most már nem hajtom magam. Soha többé nem fogom, mert nem éri meg. A munkából is visszavettem, tartom azt, hogy heti egyszer megyek be az irodába néhány órára, a többi időt a családommal töltöm.

Indirekt/Blikk