2022.05.21
Konstantin
Kezdőlap Címlap Ryan Reynolds sokkolta a rajongóit: visszavonul a színészettől

Ryan Reynolds sokkolta a rajongóit: visszavonul a színészettől

A világsztár megdöbbentő döntést hozott a karrierjével kapcsolatban.

Ryan Reynolds hosszú éveken keresztül volt B kategóriás vígjátékok főszereplője, majd egy csapásra igazi szupersztárrá vált, az elmúlt években pedig olyan filmekkel szórakoztatta a közönséget, mint a Deadpool-mozik, a Sokkal több mint testőr- epizódok, avagy a Free Guy.

Reynolds természetesen a folyamatos sikerprojekteket követően sem hagyott fel a munkával, november 12-én például a Dwayne Johnson és Gal Gadot nevével is fémjelzett, Különösen veszélyes bűnözők című heist-vígjátékban teszi tiszteletét, ami nem mellékesen a Netflix történetének egyik legdrágább saját gyártású filmje.

A várhatóan hatalmasat durranó alkotást követően pedig az Apple TV+-ra készülő Spiritedet forgatta, amelyet követően most bejelentette, visszavonul a színészettől, igaz csak egy nagyobb szusszanás erejéig.

„Ezennel végeztem a Spiriteddel. Nem biztos, hogy három évvel ezelőtt is kész lettem volna igent mondani egy ilyen kihívást jelentő filmre.

Az éneklés, a tánc és a homokozóban való játék Will Ferrell-lel egy csomó álmomat váltotta valóra. És ez a második filmem a nagyszerű Octavia Spencerrel…

Tökéletes alkalom ez arra, hogy egy kis időre visszavonuljak a filmkészítéstől. Hiányozni fog minden másodperce annak, amikor ilyen obszcén módon tehetséges alkotók és művészek csoportjával dolgozhattam.

Manapság a kedvesség legalább annyira számít, mint a tehetség. Szerencsés vagyok, hogy olyan emberekkel dolgozhattam, akik mindkettővel el vannak látva” – írja közösségi oldalán Reynolds.

Indirekt/Blikk