KezdőlapCímlapRossz emberre támadt Zámbó Jimmy nővére a testvéréről készülő sorozat miatt

Rossz emberre támadt Zámbó Jimmy nővére a testvéréről készülő sorozat miatt

Bár már javában zajlik a Zámbó Jimmy életét és pályáját bemutató sorozat, úgy tűnik, a rajongók által csak Királynak becézett zenész családja nem teljesen elégedett a produkcióval.

Jobban mondva Jimmy testvérei azt kifogásolják az RTL Klub készülő sorozatával kapcsolatban, hogy egyfelől nem egyeztettek velük, másfelől pedig a fiatalkori énekest alakító Olasz Renátó személyét sem tartják megfelelőnek. S mindez hogyan derült ki? Egy bagatell véletlen folytán, ugyanis a legendás énekes testvére, Marietta a közösségi oldalán fejezte ki nemtetszését a színésznek. Pontosabban nem az Aranyélet című HBO-szériával feltűnt ifjú színésznek, hanem egy névrokonának küldte el az üzeneteit.

– Június 2-án írt nekem a hölgy, ám mivel nem vagyunk ismerősök csak pár nappal később láttam, hogy üzenet jött tőle – kezdte a Blikknek Olasz Renátó, aki nem azonos a színész Olasz Renátóval, nem rokonok, mindössze a nevük azonos.

– Nem tudtam, hogy kicsoda Marietta, és nem is értettem, hogy miért ír nekem. Az üzenete számonkérő volt, hogy én mégis hogyan merem eljátszani az ő testvérét, hiszen se énekelni, se zongorázni nem tudok. Bár Jimmy munkásságát ismerem, nem voltam tisztában azzal, hogy Marietta a testvére, ahogyan a készülő sorozatról sem tudtam. Utánanéztem az interneten, akkor kezdtem összerakni, hogy miről is lehet szó – mesélte a Blikknek a mit sem sejtő fiatalember, már nevetve. – Próbáltam minél higgadtabban válaszolni neki, mert nem szerettem volna a színész Olasz Renátó imidzsét rontani. Igazság szerint sokkoló volt a kapott üzenet áradat, főleg, hogy a hölgy szinte elvárta, hogy tudjam ki ő. Utólag persze már csak annyit tudok mondani, hogy jól szórakoztam az eseten.

Bár a két Olasz Renátó közt mindössze annyi hasonlóság van, hogy azonos a nevük, illetve a civil férfinak is hosszú a haja, érthetetlen hogyan keverte össze őket Jimmy testvére. Természetesen bárki tévedhet, s a közösségi oldalakon kattinthat rossz profilra az ember, ám így is meglepő a „támadás”. Vajon mi bőszíthette fel ennyire a 21 éve elhunyt legendás énekes testvérét?

– Ami a felkészülésben még érdekes volt, Jimmy énekelt és zongorázik, viszont én egyiket sem tudok. Ehhez kellett tanár, aki segített megtanítani, hogy hogyan tudnék úgy csinálni, mintha tudnék zenélni – mondta a forgatásról a színész Olasz Renátó az RTL Klub Fókusz cvímű műsorának, ezt az interjút látva érezte úgy Marietta, hogy be kell olvasnia a művésznek, csak rossz helyen kopogtatott.

Keresték Mariettát, ám nem szeretett volna nyilatkozni, de annyit elismert, hogy tévedett, s rossz embernek küldött üzenetet. Azt is leszögezte, hogy szívesen megbeszélné az általa kifogásolt hiányosságokat a színésszel is. Elmondása szerint a probléma, hogy Olasz nem hasonlít a testvérére, nem jártas a zenében, ezáltal nem is méltó Jimmy megformálására. Így viszont Mariettában felmerült a kérdés, milyen lehet a sorozat minősége? 

Indirekt/Blikk