KezdőlapCímlapRöpködtek a milliók Bódi Csabi gyerekeinek születésnapján – videó

Röpködtek a milliók Bódi Csabi gyerekeinek születésnapján – videó

Roma szokás szerint igazi terülj-terülj asztalkámmal ünnepelte a gyerekek születésnapját a Bódi család és barátaik. Rómeó tizenegy, míg Lilien egy éves lett. A köszöntésen ott volt Kis Grófo, Nótár Mary és Emílió is.

Ha valaki nem tudja, hogy csak egy születésnapi buli felvételeit látja, azt hihetné, egy puccos esküvőt néz. Néhány nappal megkésve, a család és a barátok kedden köszöntötték Bódi Csabi gyerekeit. Rómeó és Lilien is február 14-én, Valentin napon született, ami idén péntekre esett. Mivel a meghívottak között számtalan előadóművész volt, akiknek a hétvége többnyire a munkáról szól, ezért csúszott néhány napot a közös ünneplés.

Grófo és Emilió is énekel ♥️🎤💣

Közzétette: Bódi Csabi Hivatalos Oldala – 2020. február 18., kedd

A meghívók és a vendégek is szokás szerint, kitettek magukért. Mindkét gyereknek külön ünnepi asztala volt, amire a vendégek elhelyezhették az ajándékokat. A Bódi és a Grófo család régóta nagyon jó barátságot ápol egymással, Csabi és Kis Grófo testvérként tekint egymásra. A Buli-báró az élő bejelentkezésben azt mondta, hogy megelégedtek volna, ha egy pohár vízzel kínálják őket, de azért örülnek így is, hogy a legjobb italokat ihatják Csabi számlájára.

Bódi Csabi testvéremnél vendégségbe!😀🙏🏼

Közzétette: Kis Grófo – 2020. február 18., kedd

A születésnapi partin megdőlt az egy négyzetméterre eső sztárok száma, de azért még így is volt, aki hiányzott. Ahogy Csabi az egyik videóban elmondta: szülei, Bódi Margó és Guszti, még Thaiföldön pihennek, így igazoltan voltak távol unokáik születésnapi bulijáról.