2024.02.22
Gerzson
Kezdőlap Címlap Rendőrt hívott exbarátnője az Éden Hotel sztárjára

Rendőrt hívott exbarátnője az Éden Hotel sztárjára

Újra áll a bál Mandula Ádámnál. Az Éden Hotel egykori sztárja a közösségi oldalán számolt be arról, hogy kedvesével, Rékával ismét szakítottak, s a helyzet annyira eldurvult kettejük közt, hogy a kétségbeesett lány még a rendőröket is kihívta. Az egykori reality sztár bódult, talán ittas állapotban lehetett a videó rögzítésekor, amelyben trágár szavakkal illeti volt párját s annak édesapját.

– Rám hívta a rendőröket az a hülye k*rva, a saját házamba, azzal a kamu szöveggel, hogy én baltával akartam agyonb*szni. És ez még semmi, ezután megjelentek nálam a rendőrök, akik hülyének nézték a csajomat, és kinevették. Majd felhívott az excsajom apja is, hogy mi az, hogy baltával akarom bántani a lányát? A lényeg a lényeg, hogy megint rosszul választottam. Most nincsen csajom, szingli vagyok! Azt szeretném, hogy az összes vérszomjas k*rva itt legyen velem, mert tartok egy házibulit – mondta sokszor a szavakat keresve Mandula, aki arra is kitért, hogy szerinte exe és annak édesapja majd bosszút állhatnak rajta.

– Én nem félek meghalni. nyugodtan, tiszta szívből, nyúzzatok meg! Annak örülnék a legjobban, ha élő videóban vágnátok el a torkomat, akkor nagyon boldog lennék – hangoztatta Mandula.

A híresség nemrég a Blikknek mesélt arról, hogy karácsonykor a kedvese, Réka nem hívta meg a családi ünneplésre, amin annyira kiakadt, hogy otthonában összetört minden üveget és tükröt. Ennek következtében olyan súlyos sérülései lettek, hogy majdnem elvérzett. Mandula akkor megfogadta, hogy többé nem iszik alkoholt, ezzel tartva féken indulatait, ám úgy látszik nem sikerült megtartania a fogadalmát.

A Blikk megkereste Ádámot is, aki elmesélte, hogy mi történt pontosan.

– A kisfiammal voltam Budapesten, és előbb értem haza a megbeszéltnél, és nem szóltam Rékának, mert szerettem volna meglepni. Ő ennek ellenére kiakadt, hogy nem szereti a meglepetéseket, és nagyon összevesztünk. Nem fenyegettem meg őt, nem akartam baltával lecsapni, de az tény, hogy előkerült egy, mert szóltak nekem a szomszédból, hogy valaki majdnem ellopta a biciklimet, én pedig bekészítettem a baltát, biztos ami biztos – kezdte Ádám.

– Réka kihívta rám a rendőröket, de nem volt semmi gond. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy egy hónap kihagyás után megint ittam alkoholt, és elborult az agyam. Nagyon nehéz ez a szakítás, de tudom, hogy véget kell vetni neki. A szeretteim is megmondták, hogy nincs rá jó hatással Réka, a karrierem is hanyatlani kezdett mióta ő van. Túl kell tennem magam ezen az egészen, de időbe telik.

Indirekt/Blikk