2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Rendőrségi ügy lesz az exatlonos szerelmespár felelőtlen kocsikázásából

Rendőrségi ügy lesz az exatlonos szerelmespár felelőtlen kocsikázásából

Ismét betámadták az Exatlon sztárját, Pap Dorcit a követők, viszont ezúttal a párjával, Esztergályos Patrikkal együtt. Kikerült egy videó, amelyen felelőtlenül kocsikáztak az autópályán, a kommentelők pedig már azzal fenyegetik őket, hogy ennek jogi következménye lesz, mert nem úszhatják meg ilyen könnyen.

Az Exatlon egyik legismertebb játékosát, Pap Dorcit egy időben folyamatos bántás érte a nézők által, ugyanis nem tetszett nekik, ahogy anno Besenyei Bogival viselkedett. Később azért érkeztek felé negatív kritikák, mert a korábbi stábtag párjával való szakítása után ismét a műsor által találta meg a szerelmet az egyik Bajnok, Esztergályos Patrik személyében. Bár már egyre több rajongója van, azért még mindig akadnak olyanok, akik nem szimpatizálnak vele.

Most több embernél is kicsapta a biztosítékot a viselkedése, ugyanis egy korábban Instagram-sztoriba feltöltött videóján jól kivehető, hogy felelőtlenül utaztak párjával az autópályán: egyikőjük két kézzel evett, míg a másik telefonozott ahelyett, hogy a kormányt fogta volna. Még az is lehetséges, hogy rendősrégi ügy lesz a felvételből, hiszen a követői még a BRFK-nak is beszámoltak az esetről.