KezdőlapCímlapRemek hír: napról-napra jobban van Bodrogi Gyula

Remek hír: napról-napra jobban van Bodrogi Gyula

Jó hírekkel érkezett Bodrogi Gyula: napról napra javul az állapota. Alig várja, hogy újra színpadra állhasson.

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett színművész mindenkit nagyon megijesztett, amikor alig egy hónapja mentővel szállították kórházba, ahol az intenzív osztályon ápolták. A 88 éves színészt szerencsére pár napon belül kiengedték a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáról. Utána egy ideig otthon lábadozott, aggódó felesége felügyelete mellett.

Legutóbb június 17-én, Haumann Péter temetésén jelent meg, ahol a színésztársaival együtt ő is elbúcsúzott kollégájától. Mivel akkor még bottal járt, így sokan aggódni kezdtek a színművész egészségi állapotáért.

Ennek apropóján a Bors készített vele egy interjút, amelyben – mindenki nagy örömére – javuló állapotáról mesélt.

Már bot nélkül járok, de ha mellettem van, biztonságérzetet nyújt nekem. Egyre jobban érzem magam! Most is éppen egy wellness szállodában vagyok csütörtökig, ahol masszázst és kezelést kapok

– mesélte jókedvűen a lapnak Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színész. Majd hozzáfűzte: nagyon jól esik számára a rajongók aggódása és a sok kedves üzenet, amit tőlük kap:

„Egy színész számára a közönsége a legfontosabb, nagyon hálás vagyok a rengeteg érdeklődő és féltő telefonért. Szeretném elmondani, hogy nagyon jól érzem magam, napról napra javul az állapotom” – mondta, majd a terveiről is beszélt: „A nyarat még pihenéssel töltöm, hogy a következő évadban újult erővel térhessek vissza a színpadra.”

Bár Bodrogi a semmittevés helyett az aktív pihenés pártolója, mindenki megnyugtatásra közölte, a mostani láblógatást szigorúan az orvosi utasításoknak megfelelően teszi.