2023.12.09
Natália
Kezdőlap Címlap Rákóczi Feri 16 éve nem vette el a menyasszonyát - ezért

Rákóczi Feri 16 éve nem vette el a menyasszonyát – ezért

Rákóczi Feri és párja, Judith már több mint másfél évtizede jegyezték el egymást, ám ennyi év után is úgy izzik köztük a levegő, mint a friss szerelmesek közt. Bár már két gyermekük is született az évek alatt, a rádiós szerint még várnának a házassággal.

„Még nincs lezárva ez az ügy, szóval még bármi lehet belőle. Nem tervezzük, de nem is mondjuk azt, hogy semmiképp sem szeretnénk házasodni. Az öröklés kérdése azonban érdekes; én vetettem fel, hogy valamit csak kellene írni, mert az nem elég, hogy 16 éve együtt élünk, és van két gyerekünk. Lehet, hogy kéne ebből valamilyen papírt csinálni” – mondta. Judith ehhez hozzátette: ennyi együtt töltött idő után nem a házasság gondolata vonzza őt egy esküvőben, hanem az, hogy a szeretteivel együtt ünnepelhet.

„Idén voltunk három esküvőn is, mind nagyon jó hangulatú volt. Nem a házasság funkciója vagy tudata érdekel minket, hanem az, hogy azokkal az emberekkel, akiket szeretünk és fontosnak tartunk, lehetne egy jót bulizni. Az az igazság, hogy eddig mindig inkább elutaztuk az esküvő árát, de ki tudja, mit hoz a jövő” – fogalmazott Judith, akinek a szerelme mindössze fél év kapcsolat után kérte meg a kezét, az első közös karácsonyuk idején.

„Egyáltalán nem számítottam rá!. Mivel megbeszéltük előtte, hogy minket nem érdekel a házasság, teljesen váratlanul ért. Annyira nem értett az esküvőhöz és a lánykéréshez, hogy nem is eljegyzési gyűrűt kaptam, hanem egyből karikagyűrűt! Mi semmit sem csinálunk normálisan, így ezt sem: mind a ketten a bal kezünkön hordjuk a karikagyűrűnket” – mondta.