2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Pumped Gabó annyira berúgott a Gyertek át forgatásán, hogy haza kellett küldeni...

Pumped Gabó annyira berúgott a Gyertek át forgatásán, hogy haza kellett küldeni a felvétel közben

Balhé történt a Gyertek át! forgatásán. A népszerű izomceleb, Pumped Gabo először meg sem jelent a műsor felvételén, majd miután megérkezett, olyan illuminált állapotba került, hogy végül a főszerkesztő kitessékelte őt.

Pumped Gabo nem mindennapi alakítást nyújtott legújabb tévés szereplésekor. Az RTL műsorába volt hivatalos, amire csak jókora késéssel érkezett meg. A játéka pedig olyan jóra sikerült, hogy a poharából csak fogytak a koktélok, míg végül unalmában a popcornt kezdte dobálni a szőnyegre… Mindezt megelégelte az adás főszerkesztője, aki a szünetben megköszönte a részvételt Gabónak, majd hazaküldte a testépítő celebet.

Kicsit megfogyatkoztunk, de mondjuk ki őszintén, hogy azért így könnyebb mindenkinek… nem? jegyezte meg Sebestyén Balázs műsorvezető humorosan, amikor Gabo már nem volt jelen.

– Én szégyellem magam, mert leköltöztem félig vidékre, kivettem ott egy házat, bent az erdőben, egy kis erdei házikót, ott szoktam hangosan zenét hallgatni… Tehát, ha hangosan akarsz zenét hallgatni, ki kell menned egy erdőbe… vágod 2022-ben? Úgyhogy kimentem az erdőbe zenét hallgatni, csak sosem érek fel időben, ha itt dolgom van Pesten – mesélte a Fókusz stábjának késése okát Pumped.