2023.02.01
Ignác
Kezdőlap Címlap Pizzát rendelt Zámbó Árpynak a Hal a tortánban L.L. Junior

Pizzát rendelt Zámbó Árpynak a Hal a tortánban L.L. Junior

L.L. Junioron volt a sor, hogy a Hal a tortát műsorában bizonyíthassa konyhai tudását, azonban láthatólag ő nem igazán erőltette meg magát a sütés, főzésben. Zámbó Árpynak például egy pizzát szolgált fel, a papírdobozzal együtt.

Péntek este az előző heti versenyzők közül, L.L. Junior látta utoljára vendégül a sztárokat egy vacsora erejéig. A zenész nem sürgött-forgott túl sokat a konyhában, inkább másokra bízta a nehéz munkát: így került Árpy asztalára is egy rendelt pizza.

Junior a többieknek tenger gyümölcsei fogást szolgált fel, azonban mivel Árpy jelezte, hogy ő nem szereti, neki valami mással kellett előrukkolni. Junior nem sokáig törte a fejét az új menün, elé rakott, egy frissen rendelt, dobozos pizzát. “Neked egy ilyet sütöttem gyorsba” – jegyezte meg miközben letette az asztalra.

Nem sikerült vele meggyőznie versenytársát, Árpy szerint gyorsan le akarta tudni a dolgot:

Szerintem ezt valakinek rendelte: vagy a segítőinek vagy valakinek. Ideadta nekem, hogy nesze, itt van, kussoljál, itt a kaja. Így csinált a fejében. Nem eszel? Akkor egyél pizzát. Fain vagy, Junior. – mesélte a meglehetősen furcsa lépésnek számító jelenet után Árpy, tekintve, hogy ez egy főzőverseny.