KezdőlapCímlapPeter Srámek kikészült: összetörte Zámbó Jimmy nagy becsben tartott Mercedesét

Peter Srámek kikészült: összetörte Zámbó Jimmy nagy becsben tartott Mercedesét

Szerencsétlenül indult a hét Peter Srámek számára, aki hétfőn egy közúti balesetbe keveredett, amiben álmai autója is összetört.

A kocsi számára óriási érzelmi értékkel bír, ugyanis korábban nem más vezette az autót, mint Zámbó Jimmy maga. Sok támadás érte már Peter Srámeket, hogy Zámbó Krisztián örökségét vezeti, azonban az énekes teljesen tiszta módon jutott a Mercedeshez, hiszen Krisztián adta árverezésre évekkel ezelőtt, tavaly pedig Srámeknek sikerült megkaparintani példaképe luxuskocsiját.

Srámekhez láthatólag nagyon hozzánőtt az autó, mivel Instagram-oldalain is előszeretettel oszt meg fotókat róla. Zámbó Jimmy korábban a Jimmy-1-es rendszámmal szelte az utakat az autóban, azonban az énekes egy nemrégiben megosztott posztjában már a Sramek-001-es rendszám látható az autón, ami mellett büszkén feszít.

A baleset, amiben összetört az autó, nem az ő hibája volt egyébként, hanem egy figyelmetlenül kanyarodó másik sofőré.

„Hétfőn épp vásárlásból hazafelé tartottam a főúton, majd egy csattanásra lettem figyelmes. A bal oldalról figyelmetlenül kanyarodott ki egy autó, és belém jött. A gumi szétrobbant, leszakadt a lökhárító és a sárvédő behorpadt. Nem sérültem meg, viszont a károm óriási, több száz ezer forintba fog kerülni a javítás” – mesélte az énekes a Ripostnak. Szerencsére azonban akadt egy barátja, aki segítségére sietett:

„Van egy autószerelő jó barátom, ő sietett a segítségemre, mert nem tudtam lábon hazavinni az autót. A vétkes sofőr azonnal elismerte a hibáját, kitöltöttük a megfelelő papírokat, már folyamatban van az ügyintézés. Szeretném, ha minél hamarabb elkészülne, hiszen az autó nekem is létszükség, a mindennapokban használom. A menedzseremnek van autója, így meg tudjuk oldani, ha fellépésre kell menni. De nem szeretek senkitől függeni, így átmenetileg az autó hiánya problémát okoz.”