2022.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Címlap Pécsi Ildikó háza vevőre talált

Pécsi Ildikó háza vevőre talált

Úgy tűnik, közel egy évvel Pécsi Ildikó halála után újra élet töltheti meg gödöllői otthonának falait. Lapunk úgy értesült, a mesébe illő, ősfás parkban lévő ház komoly érdeklődőre akadt, így hamarosan új tulajdonosa lehet az ingatlannak.

A Blikknek egy környéken lakó mesélt arról, hogy még mindig nagy a mozgolódás a csöndes kis utcában, amelynek végén a hatalmas ház és telek található.

– Ildikó és Lajos fiát gyakran látom itt. Talán voltak még bútorok, könyvek, színházi dolgok, amiket válogattak, de szerintem nem sok minden lehet már ott – mondta a helybéli. – Azt is tudom, hogy jött jó pár érdeklődő, hogy megnézze a házat. Akár több generáció is elférne itt, mert hatalmas az ingatlan.

A Blikk megkereste Szűcs Csabát, Pécsi Ildikó fiát, aki az ingatlant örökölte, ám mostanáig nem reagált hívásukra.

A színésznő fogadott fia, L. Péterfi Csaba viszont azt elmondta, hogy miért tűntek el a kertből Pécsi Ildikó kedvenc fái.

– Két tulipánfa volt Ildikó kertjében. Az egyiket akkor kapta, amikor átvette a Kossuth-díját, a másikat pedig a hetvenedik születésnapjára ültette. Ezt a kettőt megkaptam ajándékba, és Gödöllőn, a Művészetek Házához ültettem, így emlékezve és tisztelegve Ildikó előtt.

Indirekt/Blikk