2022.01.29
Adél
Kezdőlap Címlap Pataky Attila édeshármasban élt két nővel

Pataky Attila édeshármasban élt két nővel

Az Edda Művek énekesének volt feleségének, Beának van egy ikertestvére, Edit. A két nő annyira közel áll egymáshoz, hogy nehezen válnak el. Ezért egy ideig Bea kishúg is Patakyéknál lakott.

A Konyhafőnökben tűnt fel nem rég Edit, aki Pataky Attila volt feleségének az ikertestvére. A két nőnek borzasztóan szoros a kapcsolata, sülve-főve együtt vannak kiskoruk óta. Éppen ezért nehezen ment az elválás akkor is, amikor Beára rátalált a nagy szerelem Pataky Attila személyében.

„Sokáig elképzelhetetlen volt, hogy hosszú időt töltsünk egymás nélkül. Pár hét külön már örökkévalóságnak tűnt. Egyszer Bea és Attila elmentek öt hétre nyaralni Thaiföldre, három hét után azt hittem meghalok Bea nélkül. Mindketten sírtunk, annyira hiányzott a másik” – mesélte Edit a Story Magazinnak.

Éppen ezért miután az énekes és Bea összeházasodott, előfordult, hogy Edit velük élt, amikor nem volt párja. Attila nagyon kedvelte őt, egyáltalán nem zavarta, hogy két asszony van a háznál. Tehát Pataky Attila nem lett bigámista.

Indikert/Life