2021.11.27
Virgil
Kezdőlap Címlap Pápai Joci fájdalmas vallomása: "Az utolsó pénzünkből fizettük be az abortuszt"

Pápai Joci fájdalmas vallomása: “Az utolsó pénzünkből fizettük be az abortuszt”

Pápai Joci élete legboldogabb időszakát éli: hazánk egyik legkeresettebb zenésze, a Sztárban sztár leszek! zsűritagja, valamint a magánéletében is harmónia van.

Ám nem volt ez mindig így, ugyanis a kétgyerekes családapa korábban üres zsebbel járt, megélhetése egy hajszálon múlt, ezért amikor a felesége, Anita 1 éve várandós lett a kislányukkal, Hannával, úgy gondolták, nem tartják meg a kisbabát, mert attól féltek, hogy szűkös lehetőségeik miatt nem tudnák tisztességben felnevelni a gyermeket.

– Akkor annyi pénzünk nem volt, hogy gyalog hazamenjünk. A feleségem terhes lett, de nem volt se lé, se semmi, egy szobában laktunk – nyílt meg az énekes Hajdú Péternek a Life TV-n pénteken 22 órakor adásba kerülő Összezárva felvételén. – Az utolsó kis pénzünkből befizettük az abortuszt. Emlékszem, egy pénteki nap volt. Vasárnapra meggondoltuk magunkat, azt mondtuk, ezt nem vállaljuk. Életünk legjobb döntése volt, hiszen nem sokkal később megszületett a lányunk, Hanna.

Pápai Joci azt sem titkolta, hogy a feleségével megküzdöttek a boldogságukért. A zenész egy évig titkolta az érzéseit Anita elől, ugyanis akkor még mind a ketten mással voltak kapcsolatban, ráadásul az is kiderült, hogy Joci egy haverjától szerette el a kedvesét.

– Húsz éve vagyunk együtt, és őszintén mondom, nála jobb feleséget álmodni sem lehet – mondta az énekes. – Az elmúlt két évtizedben mindig szerettem, sőt, egy évig már azelőtt is, hogy összejöttünk. Anita egy haverom barátnője volt, én pedig egy másik nővel voltam. Egy évig tudtam magamban tartani, hogy szerelmes vagyok belé, de akkor már attól féltem, hogy az akkori páromnak éjjel Anita nevét mondom. Végül nem vártam ki, míg a feleségem és a haverom szakítanak, lényegében Anita miattam hagyta el azt a fiút. A srácnak két hónapig nem mondtuk el, mi van, de amikor megtettük, megértette. Főleg, miután megszületettek a gyerekeink és látja, hogy máig együtt vagyunk. Ha találkozunk, kezet fogunk, átöleljük egymást, nincs harag.

Indirekt/Blikk