2024.02.26
Géza
Kezdőlap Címlap Pap Dorci elárulta, foglalt-e a szíve

Pap Dorci elárulta, foglalt-e a szíve

Az Exatlon Hungary műsorában ismerte meg az ország Pap Dorcit, aki nemcsak az ismertségét, de két komoly kapcsolatát is a sportrealitynek köszönheti. Előbb a műsor egy török származású szerkesztőjével, később pedig a játékostársával, Esztergályos Patrikkal is egy párt alkotott.

Ennek a szerelemnek ősszel lett vége, s a fiatal lány azóta szingliként éli a mindennapjait. Dorci a Blikknek elárulta, jelenleg nem randizik, egyelőre jól érzi magát egyedül, és sokkal fontosabb dolgokra fókuszál: szeretné beindítani karrierjét. Az Exatlon Hungary óta ugyanis egyre több lehetőség találja meg. Influenszerként egyre népszerűbb, de a Dancing with the Stars legutóbbi évadában megmutatta, hogy a tánchoz is van érzéke: a tehetségének köszönhetően harmadikként végzett. Most pedig a TV2-n hamarosan induló Zsákbamacskában tűnik majd fel Pápai Joci és Majka mellett.

– Úgy érzem, ez nagy előrelépés lehet a karrieremben, és sokat tanulhatok ebben az új szerepben. Majkával és Jocival nagyon élvezem a közös munkát, mindig jó a hangulat – mondta lapunknak Dorci, aki hozzátette: a későbbiekben szívesen kipróbálná magát műsorvezetőként vagy más produkciók szereplőjeként is, ugyanis egyre jobban érdekli a tévé világa.

A cicalánynak a sok munka mellett nem igazán jut ideje a szerelemre, sőt, esélyt sem ad annak, hogy bárki is meg tudja őt környékezni.

– Elég feszített a tempó. Reggeltől estig bent vagyunk a stúdióban, persze, azért ebédszünetünk van. Amikor este hazaérek, beesek az ágyba, reggel pedig korán kelek, aztán indulok is dolgozni. Magamra sincs most időm, nemhogy az ismerkedésre. Őszintén, ha akad is olyan, aki érdeklődik irántam, nem igazán veszem észre, illetve engedem be őt az életembe. Egyszerűen jelenleg nincs rá kapacitásom a munka mellett – fogalmazott Pap Dorci, aki a munkája miatt még a korábbi terveit is megváltoztatta, vagyis nem költözött haza Nyíregyházára a szüleihez.

– A fővárosban élek. Azt gondoltam, a Dancing után hazaköltözöm, de úgy hozta az élet, hogy a munkám miatt itt ragadtam, és már annyira megszoktam, hogy nem is tervezem felmondani az albérletem. Jólesik néha kicsit egyedül lenni, de elég sokat járok haza is a családomhoz – tette hozzá.